HomeStiri Denisa Filcea, surpriză de proporții din partea lui Flick. Mesajul pe care aceasta l-a transmis admiratorilor ei

Denisa Filcea, surpriză de proporții din partea lui Flick. Mesajul pe care aceasta l-a transmis admiratorilor ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 602 views 3 minute timp de citit
  • La finalul lunii august, Denisa Filcea și Flick au aniversat doi ani de căsătorie.
  • Relația dintre ei este una extrem de frumoasă și plină de iubire.
  • Denisa a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie cu un buchet de trandafiri albi.

La finalul lunii august, Denisa Filcea și Flick au aniversat doi ani de căsătorie. Lucrurile între cei doi au evoluat extrem de repede, întrucât fostul om de radio a cerut-o în căsătorie la scurt timp de când a cunoscut-o.

Proaspeții părinți au făcut cununia civilă și cununia religioasă în mare secret și i-au anunțat pe fani despre cele două mari evenimente, abia după ce acestea au avut loc.

De asemenea, Denisa și-a anunțat sarcina atunci când mai avea doar câteva săptămâni și și-a ținut fanii cu sufletul la gură în legătură cu sexul bebelușului, deoarece și ei l-au aflat atunci când copilul s-a născut.

denisa 12

Denisa este răsfățată de către Flick în orice moment

Se poate observa cu ochiul liber faptul că relația dintre ei este una extrem de frumoasă și plină de iubire. Tocmai din acest motiv, în urmă cu doar câteva zile, Denisa a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie cu un buchet de trandafiri albi, pe care l-a primit de la soțul ei. În dreptul fotografiei, aceasta a menționat faptul că scopul pozei a fost acela de a le arăta oamenilor că relațiile sănătoase pot exista și în zilele noastre.

denisa 13

Fostul om de radio a asistat la naștere

„Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial, eu nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui în aceeași măsură în care este copilul meu și era dreptul lui să fie acolo în primele secunde din viața ei. Acum, dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața.

denisa 14M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus: «Felicitări, aveți o fetiță!». El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță”, a declarat Denisa…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed