Denisa, fosta soție a lui Adrian Cristea, declarații surprinzătoare


125

Denisa Nechifor, în vârstă de 35 de ani, fosta soție a fotbalistului Adrian Cristea, a făcut primele declarații despre viața personală după divorț. Aceasta își crește singură fiica, iar timp de nouă ani nu s-a mai afișat în mod oficial cu niciun bărbat.

De curând, aceasta a acordat un interviu la Antena Stars, unde a făcut declarații cu privire la viața personală care au luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a afirmat că în prezent pune mai mult preț pe oamenii apropiați și prietenie și le este recunoscătoare celor care îi sunt alături indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, își dorește un partener care să îi întregească familia.

„Este exact momentul din viața mea în care am ajuns să-mi doresc liniște mai mult decât înainte și să-mi dau seama ce contează pentru mine. Prioritățile nu mai sunt aceleași de acum câțiva ani, mă sperie acest lucru, dar mă și bucură. N-am fost niciodată un om superficial, dar acum pun mai mult preț pe lucrurile de interior, de profunzime. Pe relațiile cu oameni apropiați, pe prietenie. Apreciez mai mult oamenii care sunt alături de mine necondiționat. Îmi doresc foarte tare o familie completă, un partener alături de care să fac lucrurile pe care n-am fost capabilă să le fac singură și mulțumesc lui Dumnezeu că m-am descurcat”, a spus Denisa Nechifor.

Aceasta a mai declarat și despre dorința de a deveni, la un moment dat mamă pentru a doua oară, dar și faptul că viața înseamnă mult mai mult decât o relație de dragoste…

„Îmi doresc poate un alt copil, deși nu vreau să audă fiica mea, că nu vrea. Ea are zece ani și încă dormim în același pat.  Se va obișnui cu cineva care îmi va oferi o stabilitate. Suntem cumva dependente. Îmi doresc o stabilitate emoțională, ca femeie.  Am întâlnit un om special, dar nu doar unul. Am avut noroc să am alături de mine bărbați foarte în regulă, dar poate ne-am întâlnit în circumstanțe nepotrivite. Viața nu este doar despre dragoste, este despre un cumul”, a adăugat Denisa Nechifor.

Citește și:  Ce a spus „Angelina Jolie de România, Cristina Ich, despre operațiile sale estetice

Surse: cancan.ro, spynews.ro

loading...