Home Stiri Denisa Hodișan și Flick, lună de miere pe tărâm exotic

Denisa Hodișan și Flick, lună de miere pe tărâm exotic

autor Buinoschi Andreea
166 vizualizari

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni cei doi au avut parte de nunta mult visată, acum proaspeții însurăței se bucură de luna de miere. Denisa și Flick au plecat în Maldive și se declară extrem de încântați de tot ceea ce le oferă insulele din mijlocul paradisului.

Primele poze au fost deja încărcate pe conturile lor sociale, iar destinația este una de vis.  Denisa și-a exprimat încântarea printr-o postare încărcată pe contul său de Instagram. „Am ajuns ❤️🏝. Suntem în MALDIVES și, credeți-mă, e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem «păziți» de pui de rechin. @flick_domnulrima nu e ca și cu cortul, dar… E DIVIN💞”, a scris Denisa.

Astăzi, soția lui Flick a vorbit despre toate momentele pe care le-a exerimentat până acum, lăsând să se înțeleagă că aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața ei. „A treia zi pe insulă! O insulă de câțiva km pătrați, transformată într-un resort de câteva sute de viluțe, dar, în același timp, sălbatică. Încă încerc să mă obișnuiesc cu baby rechinii din apă, la care «le e mai frică de mine decât mie de ei» (nu e deloc așa, sincer), cu micile «scoici» care fug după mine pe plajă (pentru că au devenit căsuțe pentru crabi) și niște «lilieci» locali imenși care zboară deasupra palmierilor.


Natura e foarte sălbatică aici, asta face peisajele astea să fie DIVINE.
… așa că, am decis și eu să intru în comuniune cu natura: voi posta doar poze needitate, fără machiaj și cu părul natural (mai ales că soțul meu îmi dă încredere că așa arăt cel mai bine)
P.S.: @flick_domnulrima and MALDIVES, I ADORE YOU! 💌
”, a scris Denisa Hodișan pe contul său de Instagram…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies