HomeStiri Mondene Denisa Tănase a devenit milionară în euro în mai puțin de cinci ani

Denisa Tănase a devenit milionară în euro în mai puțin de cinci ani

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Denisa Tănase a devenit milionară în euro în mai puțin de cinci ani in Stiri Mondene

Denisa, fosta membră a trupei Bambi, a dat lovitura pe planul antreprenorial. Aceasta și-a deschis un magazin prin intermediul căruia vinde parfumuri și produse de skincare și, în doar trei ani, fosta cântăreață a devenit milionară în euro.

„UN PODCAST DESPRE CEA MAI SPECTACULOASĂ TRANSFORMARE A UNEI PERSOANE PUBLICE DIN ULTIMII ANI.
În trei ani, Denisa Tănase s-a transformat din «Denisa de la Bambi» în proprietara unui business care închide anul 2021 cu o cifră de afaceri de patru milioane de euro.

Denisa Tănase a devenit milionară în euro în mai puțin de cinci ani in Stiri MondeneA plecat la drum cu 500 de euro, la o măsuță, în mansardă, a fost vreme de opt luni singurul angajat al propriei afaceri, iar acum, are peste 40 de parfumerii deschise în Europa. Anul acesta, de ziua ei, a inaugurat magazinul de la Cannes.

Podcast-ul acesta s-ar putea numi «The Romanian Dream». Și cred că nu e o întâmplare că îl lansez în preajma Zilei Naționale. E o poveste care te inspiră, nu te pune pe gânduri, ci te pune pe fapte. Denisa e «românul» care nu se plânge, nu urăște, nu omoară «capra vecinului».

Denisa Tănase a devenit milionară în euro în mai puțin de cinci ani in Stiri MondeneNu e perfectă, își recunoaște greșelile, nu îi e rușine să spună că nu știe, nu îi e teamă de eșec. E genul de conversație după care vei simți «puterea din tine»”, a spus Mihai Morar.

„Secretul reușitei este, în primul rând, foarte multă muncă. Și, când spun «foarte multă», mă refer la muncă zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.

Denisa Tănase a devenit milionară în euro în mai puțin de cinci ani in Stiri MondenePe soțul meu, pe sora mea, iar atunci, mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a spus Denisa în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed