Home Stiri Denise Rifai a dezvăluit de ce nu are copii și cum trebuie să fie bărbatul ideal

Denise Rifai a dezvăluit de ce nu are copii și cum trebuie să fie bărbatul ideal

autor Nitu Alina
87 views 2 minute timp de citit
Denise Rifai a dezvaluit de ce nu are copii si cum trebuie sa fie barbatul ideal

Denise Rifai a fost invitată într-o emisiune online unde a răspuns câtorva întrebări incomode.

Denise Rifai a participat ca și invitată în emisiunea „În oglindă” a lui Mihai Ghiță. Aceasta a mărturisit că are un regret, și anume că încă nu are copii la vârsta de 37 de ani.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii ăștia, când eu n-am făcut decât să muncesc?!”, a spus Denise Rifai, conform click.ro.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a mai făcut o mărturisire. Aceasta a vorbit despre bărbatul ideal din viața ei și ce înseamnă pentru ea dragostea.

Denise Rifai a dezvaluit de ce nu are copii si cum trebuie sa fie barbatul ideal
„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață. Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine. Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul. Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu, el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D, conform Fanatik.ro.

Denise Rifai spune despre ea că vine dintr-o familie mixtă. Mama sa, o româncă creștină, iar tatăl său, un „arab pur și bărbat pur”.

„Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă”, a mai precizat Denise Rifai.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies