Denise Rifai a vorbit despre viața amoroasă, după ce a încercat să o țină departe de ochii lumii

Share

  • Denise Rifai este foarte secretoasă în ceea ce privește viața personală.
  • Fanii acesteia au vrut mereu să afle dacă ea se află sau nu într-o relație.
  • Prezentatoarea nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

Denise Rifai, pe cât este de cunoscută datorită muncii de jurnalistă, pe atât de secretoasă este în ceea ce privește viața personală. Aceasta încearcă să țină departe ceea ce i se întâmplă de ochii celor curioși.

Fanii acesteia au vrut mereu să afle dacă ea se află sau nu într-o relație, mai ales din cauza faptului că prezentatoarea nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

Ce spune Denise Rifai despre viața sa amoroasă?

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat.

E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan! Dar, când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a spus aceasta, conform ciao.ro.

Prezentatoarea a spus cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea

Denise Rifai este o fire extrem de puternică și care știe mereu ceea ce vrea și care și obține acel ceva. Aceasta a spus că, pentru a o cuceri, bărbatul trebuie să fie mai inteligent decât ea, deoarece vrea ca acesta să aibă ce să o învețe.

De asemenea, Denise a mărturisit că mereu și-a dorit să fie mamă și vrea să aibă mulți copii. Cu toate că acest lucru nu s-a întâmplat până acum, prezentatoarea nu se dă bătută și așteaptă cu nerăbdare aceste momente unice.

„Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a spus aceasta, conform unica.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news