Denise Rifai spune cum se înțelege cu tatăl ei, deși a intrat în televiziune fără voia lui

Share

Denise Rifai este o prezentatoare TV apreciată de către public, însă tatăl ei nu și-a dorit ca aceasta să fie cariera pe care să o urmeze. Cu toate acestea, Denise nu l-a ascultat și a făcut ceea ce și-a dorit.

„Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. În permanență, trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis”, a spus Denise Rifai pentru Spectacola.

Denise Rifai și tatăl ei au o relație specială

„Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe. Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii; și tata, și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi, este o vorbă: «părintele este peste capul tău» și «Când văd deșertul, mă simt foarte bine, e viața mea». În Iordania, mă simt ca acasă. Am petrecut mult timp acolo. De asemenea, iubesc energia pământului românesc”, a mai spus Denise Rifai…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news