Designerul Mihai Albu se pregateste de nunta. Iata cine este iubita lui

Share

  • Mihai Albu iubește din nou
  • Designerul de pantofi îi va oferi numele „Albu” viitoarei soții
Mihai Albu a declarat fericit  se pregătește de nuntă și își dorește  meargă la altar cu noua lui iubităAcesta se pare  este foarte fericit alături de partenera sacare ar fi medic chirurg.
Designerul Mihai Albu se pregateste de nunta. Iata cine este iubita lui
Designerul de pantofi preferă  își țină relația departe de ochii curioși ai publicului, deoarece iubita lui nu este persoană publică și probabil nu își dorește  devină.
„Ne înțelegem foarte bine și avem planuri pentru un viitor împreună. Nu doresc să spun mai mult, pentru că nu este persoană publică”, a declarat Mihai Albu pentru ego.ro.
Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu și împreună au o fetiță pe nume Mikaela. La mai bine de 10 ani de la divorțul celor doi, Mihai Albu se pregătește de nuntă.
„Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, a mai declarat Mihai Albu.

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news