HomeStiri Mondene Designerul Răzvan Ciobanu şochează din nou

Designerul Răzvan Ciobanu şochează din nou

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Designerul-Răzvan-Ciobanu-şochează-din-nou. in Stiri Mondene

Răzvan Ciobanu este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari din România.

Designerul Răzvan Ciobanu şochează din nou.

El este deja un brand şi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ciobanu şi-a făcut deja un renume de persoană excentrică, atât prin felul de a se îmbrăca, dar şi prin faptul că are o altă orientare sexuală.

Răzvan Ciobanu pregăteşte un proiect nou despre care nu ştim foarte multe, însă a postat o fotografie pe Facebook în care este înfățișat purtând nişte bijuterii mai puţin obişnuite. Designerul apare cu o mască aurie şi un accesoriu pentru sfârcuri, lucru care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Designerul Răzvan Ciobanu şochează din nou 1

„Da ştiu, nici măcar eu nu ştiu ce aş putea spune despre mine. Dar mi-au plăcut prea mult bijuteriile făcute pentru un proiect special… trebuia să le probez. Chiar trebuia!”, a scris Răzvan Ciobanu în dreptul fotografiei…

Încă o dată a reuşit să ne arate că nu îl interesează gura lumii. Acesta a recunoscut că nu este un militant al drepturilor gay, chiar dacă el este în această tabără:

„În condiţiile date, chiar îi înţeleg pe cei revoltaţi şi scârbiţi. Mă număr printre ei, chiar dacă orientarea mea sexuală nu este ca şi a majorităţii. Din fericire, eu mă cunosc, mă respect şi mă iubesc, exact aşa cum sunt. Şi a fi gay nu înseamnă doar ceea ce se vede acum pe sticlă”.

 

Sursa: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed