Home Stiri Destinatii de vacanta pentru 2019

Destinatii de vacanta pentru 2019

autor Elena Yvette
204 vizualizari
Destinatii de vacanta pentru 2019

Destinațiile de vacanță pentru 2019 diferă în funcție de bugetul de care dispui sau de preferințe.

Destinatii de vacanta pentru 2019

Destinații de vacanță pentru 2019 în Europa sau în țări exotice.

Deoarece în momentele în care ne dorim să planificăm o vacanță perfectă suntem lipsiți de prea multe idei, ne-am gândit să îți prezentăm o listă a celor mai interesante destinații de vacanță pentru 2019, atât în Europa, cât și pe alte continente.

În funcție de bugetul de care dispui sau de preferințe, îți poți alege una din aceste destinații de vacanță pentru 2019 de mai jos. Tu pentru care optezi?

Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru 2019

1. Dubai

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, dacă ne raportăm la populație. Acest oraș este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru 2019 din întreaga lume.

Dubai

2. Roma

Roma este un oraș plin de istorie și locuri impresionante care abia așteaptă să fie vizitate. Deși se zvonește că Roma este un oraș foarte scump, dacă plănuiești vacanța din timp și îți faci toate rezervările online, vei fi surprinsă de prețurile la care găsești cazare, drum, chiar și restaurante la care să iei masa zilnic.
Pe lângă aceste lucruri, în Roma există și o mulțime de monumente unde nu este necesar să plătești bilet de intrare, iar cele cu plată nu au prețuri foarte mari. Merită să vizitezi Roma datorită locurilor impresionante și pline de istorie.

Roma

3. Atena

Atena este, cu siguranță, una dintre cele mai impresionante capitale europene în care oricine și-ar dori să ajungă măcar o dată în viață. Atena este locuită încă de acum 7000 de ani, iar monumentele din acele vremuri pot fi vizitate și astăzi. Dacă plănuiți o vacanță în minunata capitală a Greciei, ar fi indicat să ai măcar patru zile dedicate acestui oraș.
Cele mai indicate perioade pentru vacanțele în această zonă sunt lunile primăverii și toamnei. În Atena poți vizita Acropolele, Agora, Forumul Roman cu Turnul Vânturilor, Templul lui Zeus, Biblioteca lui Hadrian, Keremeikos, Muzeul Național de Arheologie și Portul Pireu.

4. Paris

Parisul este unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din lume și se află pe lista destinațiilor de vacanță pentru 2019. Este un oraș fascinant și plin de atracții turistice. Aici poți vizita o sumedenie de muzee unde vei avea ocazia să admiri cele mai cunoscute creații ale lumii.

Toate obiectivele turistice din Paris sunt cunoscute în întreaga lume și merită vizitate oricând și de absolut oricine. Cei care vizitează o dată minunatul oraș, inevitabil se vor întoarce și a doua oară. Nu ai cum să nu iubești cafenelele mici și cochete de pe străzile pavate ale Parisului. Acestea sunt prezente în majoritatea filmelor romantice și de aceea îți trimit o stare inconfundabilă.

Cele mai cunoscute obiective turistice din Paris sunt: Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, Domul Invalizilor, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs-Élysées, Piața Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Panthéonul, Muzeul Cluny, Muzeul Rodin, Muzeul d’Orsay, Pont Neuf, Turnul Montparnasse, Grădinile Tuileries, Palatul Regal, Opera din Paris, Primăria Parisului, Grand Palais, Piața Bastiliei, Centrul Pompidou, Piața Vosgilor, Piața Vendôme, Basilica Sacre-Coeur, Cabaretul Moulin Rouge, La Defense, La Conciergerie (Palatul Orașului), Sfânta Capelă, Biserica La Madeleine, Galeriile Lafayette, Muzeul Orangerie, Piața Pigalle, Grădina Luxemburg, Parc de la Villette, Castelul Vincennes, Petit Palais, Montmartre și Arènes de Lutèce.

Paris

5. Barcelona

Barcelona este întotdeauna o alegere bună pentru o vacanță și de aceea nu putea lipsi din topul nostru. Peisajele sale și Marea Mediterană fac din acest oraș o principală destinație turistică, atât pentru cetățenii din Europa, cât și pentru cei din întreaga lume. Dacă îți dorești să călătorești într-un oraș european cu deschidere la Marea Mediterană, dar și cu alte obiective turistice excepționale, Barcelona ar fi cea mai bună alegere pentru un sejur de câteva zile în 2019.

Dacă ajungi în Barcelona, trebuie neapărat să vizitezi: Sagrada Familia, Aquarium Barcelona, Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Casa Batllo, Parc Guell, Muzeul Ciocolatei, La Pedrera (Casa Mila), Palatul de Muzică Catalană, Catedrala La Seu, Arcul de Triumf din Barcelona, Peștele din Barcelona, Camp Nou și Muzeul FC Barcelona, Port Vell, Monumentul lui Columb, Poble Espanyol, Barcelona Zoo Parc de la Ciutadella, La Rambla, Tibidabo, Torre Agbar, Cosmo Caixa, Marcat de la Boqueria, Muzeul Național de Artă Catalană, Barri Gothic, Placa d’Espanya, Plaça de Catalunya, Arenas de Barcelona și Fundația Juan Miro.

Barcelona

6. Madrid

Dacă îți dorești o destinație europeană, ai putea să optezi pentru o vacanță în Spania, la Madrid, în 2019. Dacă îți dorești să faci și altceva decât doar să vizitezi obiectivele turistice din capitala Spaniei, Madridul este cunoscut și pentru viața de noapte. Așa că, în acest oraș minunat te vei simți, cu adevărat, foarte bine.

Madrid

7. Cuba

Dacă ai preferințe mai exotice, cu siguranță Cuba ar fi o destinație perfectă pentru o vacanță minunată. Cuba este o țară insulară în nordul Americii Centrale și este bine cunoscută pentru peisajele ei superbe…

Dacă plănuiești o vacanță pentru anul 2019, cel mai bine ar fi să alegi o destinație dintre cele prezentate mai sus, deoarece cu acestea nu ai cum să dai greș. Totuși, dacă îți dorești ceva mult mai extravagant, îți vom prezenta o listă cu cele mai neobișnuite hoteluri din lume:

Cuba

Destinații exotice pentru 2019

Alila Villas Uluwatu, Bali

Alila Villas Uluwatu, Bali

Amangiri, Utah

Amangiri, Utah

Angama Mara, Kenya

Angama Mara, Kenya

Belmond Hotel Caruso, Italy

Belmond Hotel Caruso, Italia

The Joule, Dallas

The Joule, Dallas

Four Seasons Resort Bali at Sayan, Bali

Four Seasons Resort Bali în Sayan, Bali

Grace Santorini, Santorini, Greece

Grace Santorini, Santorini, Grecia

Grand Hotel Tremezzo, Lake Como, Italy

Grand Hotel Tremezzo, Lacul Como, Italia

Grand Wailea, a Waldorf Astoria Resort, Maui

Grand Wailea, Waldorf Astoria Resort, Maui

Hanging Gardens of Bali

Gradinile acvatice suspendate în Bali

Hotel Villa Honegg, Switzerland

Hotel Villa Honegg, Elveția

Jade Mountain, St. Lucia

Jade Mountain, St. Lucia

Post Ranch Inn, California

Post Ranch Inn, California

San Alfonso del Mar, Chile

San Alfonso del Mar, Chile

Laucala, Fiji

Laucala, Fiji

Malliouhana, an Auberge Resort, Anguilla

Malliouhana, Auberge Resort, Anguilla

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies