HomeStiri Mondene Destinul tău ți-e scris pe față! Ce spun liniile fetei despre destinul tău

Destinul tău ți-e scris pe față! Ce spun liniile fetei despre destinul tău

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Ce-spun-liniile-fetei-despre-destinul-tau.jpg

Dacă ai auzit deseori expresia „avem destinul scris undeva”, ei bine, află că acest „undeva” este chiar fața ta! Iată că liniile faciale ne pot spune destinul.

Vezi cum trăsăturile faciale pot dezvălui aspecte despre felul tău de a fi și ce viitor te așteaptă!

Linia părului

Aceasta poate fi văzută în zona frunții, chiar unde începe să crească părul.
Figura 1 – denotă chipul unei persoane care are o gândire logică și capacitatea de a soluționa probleme cu ajutorul minții.
Figura 2 – linia este mai scurtă, părul având tendința de a crește pe partea laterală a capului. Dacă ai acest tip de linie, ești o persoană ușor iritabilă, care își pierde repede calmul.
Figura 3 – reflectă o persoană cu un simț al responsabilității ușor slăbit, care crede în superstiții și nu stă mult să analizeze problemele cu care se confruntă.
Figura 4 – ilustrează figura unei persoane inteligente și contemplative, care uneori poate exagera cu un comportament neastâmpărat.
Figura 5 – această formă de „M” a liniei părului reflectă persoanele cu caracter sensibil, care își asumă faptele, dar care tind uneori să se simtă superioare celorlalți.
Figura 6 – denotă o fire rebelă, care nu se supune minorității, însă datorită acestui fapt se bucură de numeroase succese. Cu toate acestea, pusă în fața luării unei decizii, trebuie să analizeze atent situația.

Linia frunții

Figura 8 – se poate observa o singură linie, ceea ce semnifică faptul că ești o persoană care se gândește doar la sine și nu se preocupă de grijile altora.
Figura 9 – cele două linii indică faptul că ești o persoană care nu acceptă opiniile venite din exterior și nu este deloc empatică.
Figura 10 – liniile sunt curbate în exterior, iar acest lucru semnifică faptul că ești o persoană care privește lucrurile în funcție de interesele pe care le are.
Figura 11 – reflectă prezența mai multor linii, reprezentând o persoană care se va bucura de succese și va avea parte de multe împliniri.

Unele dintre liniile prezente la nivelul frunții au o legătură puternică cu astrologia.

Linia „Saturn” – ilustrează o persoană care este atrasă de mister și științe, care va progresa cu ajutorul abilităților lingvistice sau a celor agricole.

Linia „Jupiter” – are legătură cu sentimentele persoanei. Dacă este mai pronunțată, înseamnă că ești o persoană credincioasă și empatică, mereu grijulie cu cei din jur.

Linia „Venus” – arată faptul că ești o fire artistică, cu înclinație înspre muzică și pictură. Ai un stil de viață boem și lipsit de stres.

Linia „Marte” – reprezintă o fire periculoasă, care provoacă mereu probleme. Personalitatea ta este una curajoasă și nu te temi să înfrunți situațiile provocatoare și dificile.

Linia „Soarelui” – reprezintă o persoană cu „poftă” pentru putere și prestigiu, o persoană care excelează în toate domeniile.

Linia „Mercur” – ilustrează talent în dezvoltarea și derularea afacerilor, fiind persoane foarte comunicative. Succesul acestor persoane se va reflecta în domeniile strâns legate de vânzări…

Linia „Lunii” – denotă un spirit intuitiv și emotiv, aceste persoane fiind foarte atente la cei din jur și care oferă mereu afecțiune și dragoste.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed