Home Stiri Detalii despre botezul lui Archie, bebelușul prințului Harry și al ducesei Meghan Markle

Detalii despre botezul lui Archie, bebelușul prințului Harry și al ducesei Meghan Markle

autor Negriu Elena
627 views 3 minute timp de citit

Botezul lui Archie, bebelușul prințului Harry și al ducesei Meghan Markle, va avea loc în vara aceasta, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va decurge fericitul eveniment.

Pregătirile decurg cum nu se poate mai bine, urmând ca la începutul lunii iulie Archie să fie creștinat, moment la care va asista aproape toată familia regală.

Din nefericire, la botez nu va lua parte și străbunica micuțului Archie, regina Elisabeta a II-a. Motivul pentru care va absenta este acela că are alte angajamente planificate pentru data respectivă și nu poate, sub nicio formă, să le amâne sau să absenteze de la ele.

Regina Elisabeta a II-a a luat luat parte la botezurile a doi dintre cei trei strănepoți din partea prințului William și ai ducesei Kate Middleton, și anume al lui George, în 2013, și al lui Charlotte, în 2015, dar la botezul lui Louis, în 2018, nu a putut participa tot din aceleași motive ca cele din acest an, prezența sa fiind obligatorie în cadrul altor evenimente foarte importante prestabilite.

Nu au fost prezentate în mod oficial amănuntele, dar este bine cunoscut că de la botez nu vor lipsi prințul Charles și soția sa, Camilla, ducesă de Cornwall, prințul William și soția sa, ducesa Kate, iar alături de ei este foarte posibil să participe și Doria, mama lui Meghan Markle, care locuiește în SUA.

Numele nașilor nu au fost încă făcute publice însă se zvonește în presa din Marea Britanie faptul că stilista Jessica Mulroney, cea care este o foarte bună prietenă a lui Meghan și are trei copii, va fi întrebată dacă va dori să fie nașa lui Archie.

Micuțul va purta o îmbrăcăminte specifică evenimentului: o robă din mătase și in. Aceasta reprezintă o replică realizată după un veșmânt purtat de peste 60 de bebelușilor regali. Regina Elisabeta a II-a a fost îmbrăcată, de asemenea, cu veșmântul respectiv, atunci când a fost botezată…

De-a lungul generațiilor, roba originală, care a fost creată în 1841, a fost întreținută prin spălare în apă de izvor și ferită de lumină, dar în 2004, personalul avizat a decis că nu mai poate fi folosită pentru botezuri, întrucât țesătura devenise prea fragilă. Croitoreasa personală a reginei, Angela Kelly, a fost însărcinată cu realizarea replicii exacte a robei respective, pentru a respecta tradiția.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies