Home Stiri Detaliul care a dat de înțeles că Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit

Detaliul care a dat de înțeles că Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit

autor Mirela
474 views 2 minute timp de citit
  • Răzvan Simion și Daliana Răducan au o relație care merge din ce în ce mai bine.
  • Cei doi au plecat împreună la mare, deoarece matinalul de la Antena 1 s-a mutat la malul mării.
  • Fanii cred că cei doi s-au căsătorit în secret, în urma unei postări făcute de Răzvan.

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile. Lucrurile între ei merg foarte bine, motiv pentru care s-au și mutat împreună.

Din fericire pentru ei, niciunul nu s-a lăsat influențat de comentariile celor din jur și au reușit să depășească cu brio toate momentele dificile.

Întreaga echipă de la „Neața” se află la mare

În prezent, Dani Oțil și Răzvan Simion, alături de întreaga echipă de la emisiunea „Neața” de la Antena 1 se află la mare, unde filmează matinalul, pentru câteva zile.

Alături de el și de Dani Oțil au venit și cele două partenere din viața lor. Răzvan Simion a încărcat o fotografie pe contul său de Instagram cu ei doi și cu partenerele lor și a scris în dreptul imaginii cuvântul „familie”. Datorită acestui lucru, fanii s-au grăbit să spună că Răzvan și Daliana s-au căsătorit în secret.

„Şi de data aceasta, aşa cum am făcut de fiecare dată, am ales o zonă specială, pentru că vrem să cunoașteţi alături de noi şi o altfel de mare a noastră.

Pentru că nu mai aveam răbdare până la vacanţă, am decis să încheiem sezonul Super Neatza în atmosferă de vacanţă, pe plaja din Olimp, alături de cei mai în vogă artişti ai momentului.

Invităm telespectatorii să ne bem cafeaua împreună, iar pentru cei care sunt la mare în această perioadă, ar fi o mare bucurie să ne putem întâlni”, a spus Răzvan Simion despre ediția matinalului de pe malul mării.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au o relație foarte bine sudată

În urmă cu aproximativ un an, Răzvan Simion a confirmat că s-a mutat împreună cu Daliana Răducan. Prezentatorul susține că acesta a fost testul relației lor, care i-a apropiat și mai mult, deși nu puține cupluri se despart în momentul în care ajung să locuiască împreună.

În timp, s-a dovedit că cei doi chiar sunt făcuți unul pentru celălalt, deoarece se iubesc foarte mult și pare că se completează extrem de bine.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies