HomeStiri Mondene Detaliul pe care puțini îl cunosc despre Smiley! „Lucrul ăsta mi-a prins bine”

Detaliul pe care puțini îl cunosc despre Smiley! „Lucrul ăsta mi-a prins bine”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/05/Detaliul-pe-care-putini-il-cunosc-despre-Smiley-„Lucrul-asta-mi-a-prins-bine”-1.jpeg

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar puține persoane cunosc în ce domeniu are, de fapt, studiile.

Acesta a mers la Liceul de Artă din Ploiești, unde a învățat să cânte la chitară, dar și-a șocat familia și prietenii cu decizia de a continua la o facultate care nu are nicio tangență cu muzica.

Detaliul pe care putini il cunosc despre Smiley! „Lucrul asta mi-a prins bine” 2 in Stiri Mondene

Andrei Tiberiu Maria, pe numele său real, a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, specializându-se in Comerț.

Cu toate acestea, a menținut mereu o legătură strânsă cu muzica, compunând piese pe computer încă de când era în clasa a X-a.

Detaliul pe care putini il cunosc despre Smiley! „Lucrul asta mi-a prins bine” 3 in Stiri Mondene

„Dacă mă întrebi acum cum era muzica aceea, era clar proastă. Atunci însă au început să apară tot soiul de trupe: dacă aveai un prieten în faţa blocului, îţi făceai o trupă.

La mine a plecat din pasiune şi din dorinţa de a face ceva în timpul liber. Am rămas cu aceeaşi gaşcă de prieteni din generală şi în liceu, şi am rămas chiar mult mai legat de ei faţă de colegii de liceu.

În liceu eram responsabil cu entertaining-ul şi eram un fel de purtător de cuvânt, revoluționarul, dacă ceva nu era bine, eu eram cel care exprima asta în numele tuturor…

Lucrul ăsta mi-a prins bine”, a declarat Smiley.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed