HomeStiri Mondene A devenit model după ce a slăbit 70 de kilograme în doi ani

A devenit model după ce a slăbit 70 de kilograme în doi ani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Angelina-Denk.jpg

Angelina Denk, o tânără de 23 de ani, din Germania, a dus o luptă grea cu kilogramele în plus încă de pe vremea când era doar o copilă. Nici adolescența pe care aceasta a avut-o nu a fost prea strălucită din cauza luptei cu kilogramele. În ciuda acestui fapt, Angelina a reușit să slăbească îndeajuns de mult, în doar doi ani, iar acum aceasta a ajuns să se apuce de  modelling.

Adolencența Angelinei a reprezentat o perioadă dură a vieții ei, deoarece colegii o hărțuiau neîncetat din cauza greutății. Nici necunoscuții nu se lăsau mai prejos, adresându-i insulte și cuvinte grele.

Toate aceste clipe prin care tânăra a trecut s-au dovedit a fi o sursă bună de ambiție și optimism. Sătulă de toate cuvintele urâte aduse la adresa ei, aceasta s-a hotărât să slăbească atât de mult încât nimeni să nu mai facă glume proaste asupra ei.
Aceasta a început să se înfometeze știind că acest lucru nu este o soluție. Punându-și sănătatea în pericol, Angelina a reușit să slăbească, dar nu pentru mult timp. Imediat ce și-a reluat stilul de viață și a început să mănânce, kilogramele au revenit.

Mai târziu, nemulțumită de dieta drastică pe care și-a impus-o, a hotărât să slăbească sănătos.
Atinsese numărul de 120 de kilogramele, număr record pentru ea, până și rudele începuseră să vorbească urât despre greutatea acesteia.

Cum a reușit Angelina să slăbească sănătos

Tânăra a ales o dietă nouă prin care să slăbească sănătos. A renunțat la dulciuri, prăjeli și mâncăruri cu un conținut ridicat de sare și grăsimi. S-a apucat de sport și a făcut mișcare în fiecare zi.

Sportul cu dieta se îmbină perfect atunci când este vorba de kilogramele în plus.
Angelina a reușit să slăbească îndeajuns, fără a se îngrășa înapoi, iar acum aceasta cântărește aproximativ 50 de kilograme…
În prezent, Angelina este model și a reușit să-și recapete încrederea în sine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed