Home Stiri Mondene Dezvăluiri din cuplul Carmen Brumă – Mircea Badea. Iată ce spun cei doi despre relația lor

Dezvăluiri din cuplul Carmen Brumă – Mircea Badea. Iată ce spun cei doi despre relația lor

autor Elena Yvette
1,5K views

Carmen Brumă a făcut mărturisiri importante în legătură cu relația pe care o are cu Mircea Badea.

70890914

Carmen Brumă este cunoscută în România pentru rolul de prezentatoare, dar și pentru sfaturile în legătură cu dietele și sportul, pe care multe femei le urmează, Carmen Brumă fiind un model pentru ele.

În ceea ce privește viața personală, Carmen Brumă are o relație solidă, de mai mulți ani, cu prezentatorul Mircea Badea. Ei au împreună și cu băiețel de trei anișori, pe nume Vlad.

carmen-bruma-mircea_badea_e66763f84a

Despre partenerul ei de viață se spun deseori lucruri neplăcute, iar vedeta a fost întrebată, în cadrul unui interviu dacă este deranjată de acest lucru. Carmen Brumă a dat și un răspuns: „Eu nu pot veni acum ca o floricică şi să spun că acum am făcut cunoştinţă cu tatăl copilului. Suntem împreună de atâţia ani! Când am hotărât să fac un copil cu Mircea, am ştiut la ce mă aştept! Mi-am asumat aceste aspecte. Sigur că nu e o fericire…

Sper ca atunci când copilul va fi mare, să-i explicăm şi el să înţeleagă meseriile părinţilor lui. Meseria tatălui şi meseria mamei… Ca atunci când va citi să înţeleagă…

Sigur, nu va fi uşor din prima. Dar, dacă voiam să îl protejăm total, el nu mai exista!… Eu m-am băgat în această situație cu bune şi relele asumate…”, a explicat Carmen Brumă.

Vedeta a recunoscut că există certuri între ea și Mircea Badea, dar certurile nu au loc niciodată de față cu copilul lor, ei încercând să-l țină cât mai departe de conflictele dintre ei. Ea a declarat că de cele mai multe ori se ceartă pe WhatsApp: „Da, dar numai pe WhatsApp! Niciodată în preajma copilului! Evităm să facem asta, iar copilul nu a auzit niciodată în casă ţipete. De aceea nici nu suportă asta, dacă se ţipă undeva pe lângă el sau se plânge, pleacă, nu suportă… Am observat că alţi copii nu sunt aşa sensibili la asta, dar al nostru este…”, a afirmat ea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed