HomeStiri Mondene Ce spune Carmen Harra despre relatia Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea: „Nu ramane nici cu ea”

Ce spune Carmen Harra despre relatia Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea: „Nu ramane nici cu ea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
dezvaluiri-relatia-valentinei-pelinel-cu-cristi-borcea-nu-ramane-nici-cu-ea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea par să se iubească precum doi adolescenți. Cu toate acestea, clarvăzătoarea Carmen Harra nu vede cu ochi buni această relație.

Cu toate că Valentina Pelinel nu a ezitat niciodată să-i declare dragostea tatălui copilului ei, Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația. Aceasta a mărturisit că cei doi își vor încheia curând toate socotelile…

„Eu zic că nu rămâne nici cu ea, pentru că situaţia e atât de complicată karmic, toate relaţiile astea karmice, atât de intense şi atât de complicate, nu au o finalitate dacă nu se lucrează. El a lucrat la orice, dar nu la viaţa lui. Nu şi-a purificat, nu şi-a rezolvat lucrurile. Eu zic că în viaţa ei va fi acest bărbat extraordinar care îi va readuce echilibrul de care ea are nevoie. Nu e ceva clar şi nu devine ceva clar. E mai mult iluzie decât realitate. El poate fi îndrăgostit de ea, dar singura problemă este că poate fi îndrăgostit şi de alte femei. E o iluzie, la modul în care crede ea că sunt împreună. Din punctul lui de vedere este doar o prietenie şi nu este o mare relaţie. El nu se ataşează. Sunt bărbaţi care au probleme cu ataşamentul”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra despre relația celor doi, conform cancan.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed