Home Stiri Ce spune Carmen Harra despre relatia Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea: „Nu ramane nici cu ea”

Ce spune Carmen Harra despre relatia Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea: „Nu ramane nici cu ea”

autor Elena Yvette
157 vizualizari

Valentina Pelinel și Cristi Borcea par să se iubească precum doi adolescenți, fotomodelul abia așteptându-și acasă iubitul. Cu toate acestea, clarvăzătoarea Carmen Harra nu vede cu ochi buni această relație.

dezvaluiri-relatia-valentinei-pelinel-cu-cristi-borcea-nu-ramane-nici-cu-ea

Despre relația Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea s-a aflat abia când tânăra a dezvăluit că așteaptă venirea pe lume a primului ei copil. De atunci, fostul fotomodel a radiat de fericire și a spus în nenumărate rânduri că abia îl așteaptă pe Cristi Borcea să vină acasă pentru că au multe de recuperat. Ba mai mult, fotul acționar de la Dinamo și-a văzut fiul doar de câteva ori, întrucât, de când s-a născut Milan, el nu a mai avut nicio permisie.

Cu toate că Valentina Pelinel nu a ezitat niciodată să-i declare dragostea tatălui copilului ei, Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația. Aceasta a mărturisit că cei doi își vor încheia curând toate socotelile…

„Eu zic că nu rămâne nici cu ea, pentru că situaţia e atât de complicată karmic, toate relaţiile astea karmice, atât de intense şi atât de complicate, nu au o finalitate dacă nu se lucrează. El a lucrat la orice, dar nu la viaţa lui. Nu şi-a purificat, nu şi-a rezolvat lucrurile. Eu zic că în viaţa ei va fi acest bărbat extraordinar care îi va readuce echilibrul de care ea are nevoie. Nu e ceva clar şi nu devine ceva clar. E mai mult iluzie decât realitate. El poate fi îndrăgostit de ea, dar singura problemă este că poate fi îndrăgostit şi de alte femei. E o iluzie, la modul în care crede ea că sunt împreună. Din punctul lui de vedere este doar o prietenie şi nu este o mare relaţie. El nu se ataşează. Sunt bărbaţi care au probleme cu ataşamentul”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra despre relația celor doi, conform cancan.ro.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies