Home Stiri Dezvirginarea bizară a unor fete tinere din Malawi. Sunt nevoite să plătească pentru a-şi putea pierde virginitatea

Dezvirginarea bizară a unor fete tinere din Malawi. Sunt nevoite să plătească pentru a-şi putea pierde virginitatea

autor Elena Yvette
305 vizualizari

În zilele noastre, subiectul „sex” nu prea mai prezintă un subiect tabu aşa mare, pe când, în unele comunităţi ale lumii, tinerele care vor să se dezvirgineze sunt puse să plătească pentru acest lucru, fiind iniţiate de bărbaţi care sunt cu mult mai în vârstă decât ele.

Dezvirginarea-bizară-a-unor-fete-tinere-din-Malawi

Malawi, ţara care se află în partea sud-estică a Africii, este locul unde virginele ajung să-şi piardă cel mai de preţ lucru cu ajutorul unor bărbaţi care nu au deloc o vârstă apropiată de cea a lor. Ba mai mult, acesta trebuie să aparţină aceleiaşi familii, ceea ce face ca lucrurile să fie şi mai ieşite din comun.

Plata contra acestui serviciu este cuprinsă între 4 şi 7 dolari, iar dacă fetele nu sunt de acord cu acest lucru din cauza bărbatului ales, acestora li se „implantează” ideea cum că vor aduce ghinionul asupra întregii familii, dar şi asupra satului unde locuiesc.

În această zonă a lumii, tinerii, fetele şi băieţii, sunt grupaţi în două tabere pentru a li se prezenta detalii despre viața sexuală, dar şi diverse poziţii pe care le pot practica. Cu toate acestea, nu este pomenit nimic despre protejare sau modalităţi contraceptive.

Grace, o tânără ce are acum 18 ani, a mărturisit cum că la vârsta de 15 ani a fost foarte entuziasmată la aflarea veştii că va pleca într-o tabără alături de prietenele sale, fără să bănuiască ce se va întâmpla de fapt.

Odată ajunsă în această tabără, femeile adulte au început să-i explice tinerei Grace despre viaţa sexuală şi au îndemnat-o să facă sex, ameninţând-o cu următoarele cuvinte: „Poţi rămâne însărcinată, te poţi îmbolnăvi de HIV, nu e deloc bine”, lucru valabil doar dacă ea s-ar opune. Chiar dacă i s-au adresat aceste ameninţări, Grace nu a fost de acord să participe la acest ritual.

Bărbatul care iniţiază fetele comunităţilor din Malawi poartă numele de „hyena”, iar ritualul presupune chemarea sa. Odată ce este chemat, „hyena” este nevoit să întreţină relaţii sexuale timp de trei zile, în schimbul sumei de la 4, până la 7 dolari.

Eric Aniva

Dezvirginarea bizară a unor fete tinere din Malawi. Sunt nevoite să plătească pentru a-şi putea pierde virginitatea

Unul dintre bărbaţii comunităţii, pe nume Eric Aniva, a declarat faptul că: „Multe dintre cele cu care m-am culcat sunt fete care merg la şcoală. Unele au 12-13 ani, dar le prefer pe cele mai în vârstă. Toate fetele astea au simţit plăcere cu mine. Sunt chiar mândre şi spun altor oameni că bărbatul angajat să le dezvirgineze e un bărbat adevărat care ştie să satisfacă o femeie.”

Ulterior, acesta a fost arestat după ce autorităţile au descoperit că este purtător al virusului HIV.

Alte astfel de ritualuri ciudate mai sunt desfăşurate şi în Oceania.

Acolo, mireasa trebuie să fie virgină, iar dezvirginarea ei se face cu ajutorul unui cuţit de piatră, fiind ulterior „încercată” de toţi prietenii soţului ei. Acesta nu este singurul lucru pe care ea este nevoită să-l facă. Ceea ce este şi mai şocant este faptul că trebuie să întreţină relaţii sexuale cu toţi bărbaţii tribului înainte de a petrece prima noapte de amor cu soţul ei…

Un alt astfel de obicei bizar are loc într-un trib micronezian, loc unde bărbaţii tribului se folosesc de furnici pentru a le oferi plăceri sexuale femeilor, iar lucrurile ciudate ale lumii nu sunt numai acestea, lista ar putea fi mult mai lungă de atât.

 

Sursa: adevarul.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies