HomeStiri Mondene Diana Bişinicu a fost certată părinteşte de către Gigi Becali. Ce legătură au cei doi?

Diana Bişinicu a fost certată părinteşte de către Gigi Becali. Ce legătură au cei doi?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Diana-Bişinicu-a-fost-certată-părinteşte-de-către-Gigi-Becali1.jpg

Diana Bişinicu este fosta solistă a trupei Pops. Fiind de origine aromână, Diana este foarte des invitată la petrecerile organizate de către Gigi Becali, sau la petreceri care îl au ca invitat. Gigi Becali este un fan înfocat al acestui gen de muzică, întrucât este şi el machidon.

Diana Bişinicu a fost certată părinteşte de către Gigi Becali1

Diana Bişinicu a povestit o întâmplare amuzantă dintre ea şi Gigi Becali. Între cei doi nu există nicio legătură de sânge, însă Gigi s-a comportat ca un tată autoritar.

Diana Bişinicu a fost certată părinteşte de către Gigi Becali
„Îmi amintesc că, în urma unei întâlniri, m-a sunat să ne vedem la palat, să ne vedem, să ne cunoaştem mai bine. Altădată m-a sunat pentru că voia să îi cânt în campanie. Şi când m-am dus la birou la dumnealui aveam… Mi se vedea foarte puţin din burtă. Aveam blugi, un tricou şi se vedea un pic din burtă, pielea, şi mi-a spus: «Dacă te mai prind că ţi se vede un pic de piele, îl sun pe taică-tău». N-avea nicio legătură cu tata, nu-l cunoştea. Dar a fost o chestie foarte haioasă, pentru că noi, fiind aromâni, aveam nişte tradiţii aşa… Şi-ar fi dorit să nu mă vadă cu nici măcar o bucăţică de piele, fie ea cât de mică, la vedere… E, m-am speriat, de ce să mă sperii? Tata oricum a fost genul care mi-a spus: «Tată, dar eşti tânăra, poartă acum, dacă nu porţi acum, când o să porţi?». Am zâmbit aşa, foarte drăguţ, şi mi s-a părut foarte haios. Mi s-a părut aşa, în sânul familiei noastre aromâne. M-am simţit bine, într-un fel, că i-a păsat”, a declarat pentru Libertatea, Diana Bişinicu.
Diana Bişinicu este acum considerată cântăreaţa preferată a milionarului Becali. Cântăreaţa are grijă să nu-l supere pe Gigi, iar atunci când are ocazia, îi cântă melodii personalizate…

„I-am cântat la Revelion, eram însărcinată în şapte luni la acea vreme. Îi place una dintre melodii, Arachia, care înseamnă «ţuică». Refrenul i l-am cântat aşa cum e, dar pe strofe i le-am făcut special. Eram cu telefonul în mână, doar ce compusesem versurile pentru dumnealui, pentru familia dumnealui. Şi i le-am cântat atunci şi lumea a perceput cumva că aş fi dat mesaje. Dar nu, doar ce compusesem versurile şi stăteam cu telefonul în faţă să le citesc. I-am compus despre soţie, i-am compus despre fete. «Gigi, bucură-te, cu cele trei fete, /Ele sunt averea care o să-ţi rămână toată viaţa». A şi cântat cu mine, într-un duet foarte frumos”, a mai dezvăluit cântăreaţa Diana Bişinicu.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed