Home Stiri Diana Dumitrescu a declarat că are o gelozie pe care o duce la extrem

Diana Dumitrescu a declarat că are o gelozie pe care o duce la extrem

autor Nitu Alina
226 views 2 minute timp de citit
Diana Dumitrescu a declarat ca are o gelozie pe care o duce la extrem

Actrița Diana Dumitrescu a recunoscut că este o femeie foarte geloasă. Diana Dumitrescu este căsătorită din 2018 cu Alin Boroi și împreună au un băiețel pe nume Carol.

„Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu. Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul.(…) Soțul meu nu este persoană publică, nu are Instagram și Facebook. Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e că tu, ca femeie, să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează”, a declarat Diana Dumitrescu la „Detectorul de minciuni”.

Diana Dumitrescu a declarat ca are o gelozie pe care o duce la extrem

Diana Dumitrescu a mărturisit rușinată că au fost momente când l-a și urmărit pe telefon, atât de departe ajunsese gelozia ei. Din fericire pentru relația lor, de când a apărut copilul în viața lor, nu mai sunt atât de geloși.

„L-am și urmărit, am locația lui. De când a apărut Carol, nu am mai deschis, decât o singură dată când m-a rugat el să îi găsesc telefonul. Nu l-am surprins niciodată să îmi verifice telefonul, dar nu este exclus. Eu îi mai dau la un moment dat și îl găsesc prin mesaje, se uită, dar nu mă deranjează pentru că nu am nimic de ascuns. Am mai primit mesaje pe Instagram care ori sunt agresive sexual și le dai block și cele în care te invită la cafea. Îi mai arăt lui Alin și începe și înjură, dar eu îi spun că nu răspund. E și el gelos. La pozele indecente râdem împreună. Sunt oameni cu buba la cap”, a mai spus Diana Dumitrescu la „Detectorul de minciuni”.

Diana Dumitrescu a declarat ca are o gelozie pe care o duce la extrem

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies