HomeStiri Mondene Diana Dumitrescu – dorință arzătoare de a deveni mamă

Diana Dumitrescu – dorință arzătoare de a deveni mamă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 897 views
Diana-Dumitrescu in Stiri Mondene

Deși în urmă cu câteva luni, actrița Diana Dumitrescu mărturisea că își dorește foarte mult să slăbească pentru a arăta impecabil din acest punct de vedere, zilele acestea, Diana a declarat că cel mai important lucru în momentul de față este să devină mamă, chiar dacă asta ar însemna să nu mai arate perfect. 

Diana Dumitrescu

În cadrul interviului, actrița a mărturisit următoarele:
 “Nu am slăbit, am început să fac pilates din nou și pentru că am început să îmi refolosesc mușchii, să mă tonific puțin, într-adevăr se vede. Am aceleași kilograme. Sunt ok, de asta sunt așa fericită că pot să mănânc orice. Am început să mă obișnuiesc! La început a fost un șoc, pentru că nu mai încăpeam în nicio pereche de pantaloni, între timp mi-am mai cumpărat, mai o rochiță largă și e OK, se acoperă tot”.

“Nu țin neapărat, adică nu aștept cu nerăbdare și bat din picior că vreau inelul, nu! Chiar deloc. Ne dorim foarte mult împreună un copil, dacă o să vina asta, suntem cei mai fericiți! Mai mult de atât, nu vrem altceva”. 

Având în vedere că atât ea, cât și iubitul său își doresc cu ardoare să devină părinți, este posibil ca, în curând, marele lor vis să se îndeplinească.

Sursa photo: widemagazine.ro

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed