HomeStiri Mondene Diana Dumitrescu mărturiseşte cum a depăşit perioada dureroasă de după divorţ

Diana Dumitrescu mărturiseşte cum a depăşit perioada dureroasă de după divorţ

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 682 views
diana-dumitrescu-foto-adi-marinesci in Stiri Mondene
Fiind invitată în cadrul unei emisiuni TV, actriţa Diana Dumitrescu a relatat şi câteva momente din viaţa sa, şi nu numai.
diana-dumitrescu-foto-adi-marinesci
În ceea ce priveşte felul  în care a reuşit să depăşească cu bine etapa dureroasă de după divorţ, Diana a declarat:
 „Primul meu sfat este să vă cumpăraţi o sticlă de şampanie, pentru că şampania face bine întotdeauna. Asta o ştiu pe pielea mea. Nu alcoolul. Nu vodcă, nu whisky, nu… Şampania îţi dă o stare de bine oricum, oricând. Se bea la orice fel de mâncare, la orice desert, în orice conjunctură. Atunci, când eşti supărat, un păhărel de şampanie. Next step: după ce ai băut sticla de şampanie, suni două prietene şi ieşi în oraş şi începi să vezi oameni. Să te înconjori de oameni fericiţi, oameni care au o stare de bine, oameni optimişti. În momentul ăla lucrurile devin mai uşoare. Evident că te întorci acasă şi e greu, dar mai bei o sticlă de şampanie şi te culci.  Şi ciocolata ajută. Muzica e de evitat”.
„M-am obişnuit cu ideea. Pur şi simplu mi-am revenit. A fost o perioadă în care am stat mai mult în casă, am plâns foarte mult. Am avut o perioadă singură, o perioadă cu prieteni. După aceea am început să ies prin oraş, să mă văd cu lume, să comunic, să văd că viaţa este frumoasă oricum şi că e important să fii bine cu tine ca să poţi merge mai departe”, a mai continuat aceasta.
diana-dumitrescu-din-nou-singura-s-a-despartit-de-iubitul-actor_1
Sursa photo: sport.ro; mpinteractiv.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed