Home Stiri Diana Dumitrescu, probleme în timpul sarcinii

Diana Dumitrescu, probleme în timpul sarcinii

autor Negriu Elena
145 vizualizari

Diana Dumitrescu este însărcinată în cinci luni și abia așteaptă să își țină pruncul în brațe, ca orice viitoare mămică fericită. Aceasta va aduce pe lume primul său copil.

2

Actrița are însă parte și de unele probleme în timpul sarcinii, întrucât nu îi mai este permis să facă efort și este nevoită să renunțe la numeroasele activități planificate pentru vacanțe. La cea mai recentă ecografie, copilul avea circa 250 de grame, iar medicii estimează că va fi foarte mare la venirea pe lume. Actrița a fost invitată într-o emisiune TV, unde a făcut mai multe declarații în ceea ce privește această situație.

„Ultima oară când am fost la ecografie mi-au spus că este copilul foarte mare. Estimativ, avea aproape 250 de grame acum o săptămână-două. Eu am avut 3,6 kilograme şi am fost mare. Eu sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. Probabil o să fie mare, vedem cum o să fie. E greuţ. Apasă foarte tare în anumite locuri. Mă lovește destul de tare”, a spus Diana Dumitrescu.

Frumoasa vedetă a relatat că deja nu are voie să facă mai nimic, plimbările pe jos sunt interzise, iar starea sa de spirit este sub semnul nervozității…

„Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos. O să plec iarăşi, dar mai la plajă. O să stau sub umbrelă…

Am voie să beau apă, beau cafea dimineaţa, este un tabiet la care n-am putut să renunț. Am mai băut două degete de vin la o cină, mi-a zis doctorița că e ok. Dacă bei acidulat, oricum eşti balon, se mai formează un balon… Am momente când mă trezesc foarte nervoasă şi simt aşa că aş bate pe cineva”, a adăugat aceasta.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies