HomeStiri Mondene Diana Dumitrescu renunță complet la diete

Diana Dumitrescu renunță complet la diete

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
diana-dumitrescu in Stiri Mondene

Diana Dumitrescu a fost, pentru mulți ani, o adeptă a dietelor, însă s-a hotărât să renunțe la ele definitiv.

diana-dumitrescu

Actrița a fost supusă mai multor schimbări de ordin alimentar, din cauza rolurilor pe care le avea în telenovele. Obișnuia să slăbească multe kilograme, pe care le punea rapid înapoi, urmând să slăbească iar. Acest proces de slăbire-îngrășare i-a dat mari bătăi de cap actriței, care a decis că dietele sunt nesănătoase și nu duc la niciun rezultat de lungă durată.

Din această cauză, Diana Dumitrescu a renunțat să mai țină diete.

Diana_Dumitrescu3

„Este orice chestie normală pentru orice femeie de 30 + de ani. Azi suntem mai slabe, trei zile nu mai mâncăm, după aceea mâncăm mai puțin, mai mergem la sală. E ceva normal. Nu țin nicio dietă, se vede pe mine. Am ținut destul în trecut, la un moment dat chiar a trebuit să slăbesc mai mult pentru un rol, dar nu sunt adepta curelor de slăbire. Nu-mi place, nu cred în ele”, a povestit Diana, completând că este dificil să aibă un stil de viață sănătos.

„Știu că sună deja a clișeu, dar eu cred într-un sistem de viață sănătos pe care am perioade când în practic, am perioade când nu. Dacă ar fi constant probabil că aș arăta bine tot timpul, dar nu este constant. Adică am momente în care mă duc la sală, mănânc sănătos, multe salate, legume, fructe, foarte ușor seara și am grijă să nu mănânc după ora 18, dar am și perioade când pur și simplu nu-mi pasă și mănânc absolut orice, oricând, la orice oră…”

Diana Dumitrescu nu se simte bine slabă

Diana Dumitrescu susține că în prezent este pufoasă, glumind la adresa kilogramelor în plus acumulate, dar susține că îi e bine așa, că se simte bine în pielea ei. „Să știi că dacă nu aș mai arăta bine acum la 30 și ceva de ani, dacă aș fi slabă cum eram la 20. Arătam bine la 20 de ani cu 50 de kilograme, dar acum, la 30 de ani nu se mai vede ok. Totuși sunt și eu femeie, lucrurile se schimbă, organismul meu la fel, eu trebuie să mă simt altfel, nu mă mai simt ca o adolescentă și nu cred că mi-ar mai sta bine foarte-foarte slabă. Mă simt foarte bine așa, puțin pufoasă”, a declarat actrița.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed