„Diva de la Monaco” a locuit mai întâi la bloc. Imagini inedite cu fostul cuplu Mihaela Rădulescu-Ștefan Bănică jr. în apartamentul lor

Share

Cu toate că în prezent trăiește în lux, deținând o vilă impresionantă în Monaco, Mihaela Rădulescu a dus o viață foarte simplă, la bloc, pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică jr. În continuare vă prezentăm imagini inedite cu cei doi în apartamentul în care locuiau, așa cum nu i-ați mai văzut vreodată.

Fotografii de colecție

Mihaela Rădulescu a dus întotdeauna o viață agitată, de aceea ne este destul de greu să ne-o închipuim în ipostaza de gospodină desăvârșită. Însă, în acea perioadă, în pozele de acum mai bine de 20 de ani, apare în bucătărie, preparându-i soțului ei de atunci, Ștefan Bănică jr., ciorbă și ciuperci umplute.

În primul număr al existenței, revista „Unica” publicase în luna decembrie a anului 1997 un articol cu titlul „Ce-i coace Mihaela lui Ștefan”, în care vedeta este redată așa așa cum n-a mai fost văzută, iar printre pasiunile sale apare, în mod surprinzător, și gătitul.

Mihaela a menționat atunci următoarele: „M-am ferit să declar asta. Cum însă avem o mulțime de prieteni care vin pe la noi special să mănânce, mi s-a dus buhul”.

Aceasta era extrem de pasionată de arta culinară și, cu toate că nu îi plăceau multe dintre mâncărurile favorite ale lui Ștefan, i le gătea deseori, pentru a-i face pe plac acestuia…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news