Home Stiri Divorțează sau nu Loredana Groza?

Divorțează sau nu Loredana Groza?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 760 views 2 minute timp de citit

În anul 1998, Loredana Groza se căsătorea cu Andrei Boncea. Cu toate acestea, de ceva timp, au început să circule tot mai multe zvonuri conform cărora aceasta ar divorța. Până acum, membra juriului de la Antena 1 nu a confirmat nimic, mai ales că mereu a lăsat impresia că toate lucrurile merg bine între ea și soțul ei.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi și, atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi și, atunci, înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, spusese Loredana în urmă cu ceva vreme, pentru viva.ro.

În urmă cu doar câteva luni, Loredana a ajuns din nou în atenția presei, după ce a fost criticată de către multe persoane în urma lansării piesei Fericire, în colaborare cu mai mulți maneliști. Săndel Bălan i-a luat apărarea, spunând că s-a muncit foarte mult pentru acea melodie.

„Sunt piese muncite, cu versuri faine, nu-s pe golăneală, textele sunt actuale, inteligente. Important este ca, la final, piesa să fie fredonată pe stradă. Din păcate, am văzut că mulți fani de-ai Loredanei Groza nu au reacționat elegant, dar probabil nu au avut răbdare să asculte piesa și vocile.

Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul «Fericire» este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul «Fericire» e fără cusur, e foarte bun. De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta”, a spus Săndel Bălan, conform celor de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies