HomeStiri Mondene Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt se mută la un judecător privat

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt se mută la un judecător privat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 766 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Divorțul-dintre-Angelina-Jolie-și-Brad-Pitt-se-mută-la-un-judecător-privat.jpg

Angelina Jolie și Brad Pitt doresc să apeleze la un judecător privat pentru a-și finaliza divorțul, informează Reuters. Cândva unul dintre cele mai mediatizate și apreciate cupluri de la Hollywood, acum cei doi nu își doresc decât să proteje atât viața lor privată, cât și pe cea a copiilor lor.
Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt se mută la un judecător privat
Informația a apărut într-un comunicat trimis luni de către cei doi către CNN. După câteva luni de la intentarea procesului, Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns în sfârșit la un acord privind divorțul. Departe de a se finaliza, cele două vedete au decis să apeleze la un judecător privat, pentru a beneficia de mai multă confidențialitate. Aceștia își doresc să apere viața privată a copiilor lor.

Divorțul a fost intentat de către actriță, în luna septembrie a anului trecut, la Curtea superioară din Los Angeles, motivul invocat fiind „divergențe ireconciliabile”, conform documentelor depuse. Vestea a venit când nimeni nu se aștepta, după un incident – se pare – petrecut în avionul privat al familiei, când Brad Pitt ar fi avut un comportament violent în fața copiilor cuplului.

Angelina Jolie a cerut custodia totală a tuturor celor șase copii ai cuplului, Brad Pitt având doar dreptul să îi viziteze. Ba mai mult, până divorțul va fi finalizat, actrița își dorește ca soțul ei să-și poată vedea copiii doar în prezența unui psihoterapeut, ceea ce s-a și întâmplat de câteva ori. Aceasta a declarat că ruptura dintre cei doi s-a produs pe 15 septembrie. În schimb, Brad Pitt a dezmințit orice acuzație de violență și a cerut custodie comună…

Divorțul lor a survenit după doar doi ani de mariaj. Cu toate că Angelina Jolie și Brad Pitt au petrecut un deceniu împreună, cei doi s-au căsătorit abia în anul 2014. Cuplu era cunoscut sub numele de „Brangelina”. În comunicat se mai arată că Brad Pitt a cerut încă de acum o lună ca informațiile legate de divorț să devină confidențiale, dar un judecător i-a refuzat cererea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed