Home Stiri Divorțul lui Alin Oprea se prelungește: „Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

Divorțul lui Alin Oprea se prelungește: „Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

autor Buinoschi Andreea
144 vizualizari

Se pare că Alin Oprea și Larisa Uță nu își vor încheia socotelile prea curând. Cei doi vor mai trebui să aștepte aproximativ trei luni pentru a se putea despărți și în acte.

Cei de la cancan.ro au aflat că Larisa și Alin se vor vedea la tribunal abia pe data de 15 februarie 2021, lucru ce nu îi este pe plac solistului trupei Talisman. Mai mult decât atât, artistul a ironizat puțin situația, declarând că speră să nu devină bunic până când totul se va definitiva.

„Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun totuși este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul, imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat Alin Oprea pentru cei de la cancan.ro.

În ciuda faptului că Alin vrea ca acest eveniment să se termine cât mai repede, lucrurile nu s-au așezat așa cum și-a dorit, iar data la care acesta spera s-a prelungit mult mai mult…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..