Home Stiri Divorțul lui Alin Oprea se prelungește: „Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

Divorțul lui Alin Oprea se prelungește: „Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

autor Buinoschi Andreea
261 vizualizari

Se pare că Alin Oprea și Larisa Uță nu își vor încheia socotelile prea curând. Cei doi vor mai trebui să aștepte aproximativ trei luni pentru a se putea despărți și în acte.

Cei de la cancan.ro au aflat că Larisa și Alin se vor vedea la tribunal abia pe data de 15 februarie 2021, lucru ce nu îi este pe plac solistului trupei Talisman. Mai mult decât atât, artistul a ironizat puțin situația, declarând că speră să nu devină bunic până când totul se va definitiva.

„Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun totuși este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul, imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat Alin Oprea pentru cei de la cancan.ro.

În ciuda faptului că Alin vrea ca acest eveniment să se termine cât mai repede, lucrurile nu s-au așezat așa cum și-a dorit, iar data la care acesta spera s-a prelungit mult mai mult…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies