HomeStiri Mondene DJ Wanda are probleme grave de sănătate: „Am decis să plec pentru investigații în Turcia”

DJ Wanda are probleme grave de sănătate: „Am decis să plec pentru investigații în Turcia”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 751 views
DJ-Wanda-se-confruntă-cu-grave-probleme-de-sănătate-și-a-decis-să-își-rezolve-aceste-probleme-în-străinătate-din-cauza-diagnosticelor-grave-primite-în-România. in Stiri Mondene

DJ Wanda se confruntă cu grave probleme de sănătate și a decis să le rezolve în străinătate, din cauza diagnosticelor grave primite în România.

DJ Wanda se confruntă cu grave probleme de sănătate și a decis să își rezolve aceste probleme în străinătate, din cauza diagnosticelor grave primite în România.

Vedeta și-a propus să ceară sfaturile specialiștilor din străinătate pentru a afla care este diagnosticul real.

„Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agațe de speranțe care însă au fost deșarte. Am decis să plec pentru investigații în Turcia. De ce acolo și nu în țară? Deoarece în România am primit 2 diagnostice total diferite. Unul grav și unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigații și am cheltuit mii de Euro și nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nicio clipă nu m-am lăsat învinsă de suferința pe care o duc. Am fost mereu activă, doar prietenii adevărați au cunoscut realitatea, și le mulțumesc pentru confidențialitate și suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis și voi ieși învingătoare din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie, voi lupta până la capăt. Cu toată dragostea. Vă iubesc. Wanda”, a scris DJ Wanda pe o rețea de socializare…

Wanda a hotărât să nu dea mai multe detalii privind diagnosticul înainte de a afla un răspuns concret de la medicii din străinătate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed