Niște gemeni nascuti prematur au fost salvati de „îmbrăţişarea salvatoare”. Fotografiile cu micutii va vor impresiona!

Share

Niște gemeni care s-au născut prematur au supraviețuit după ce mama lor le-a spus medicilor să îi pună în același incubator.

Pentru că au fost născuți prematur, gemenii Austin și Ava Jayson nu au primit foarte multe șanse de supraviețuire. În momentul în care au venit pe lume, aceștia au avut nevoie de resuscitare și apoi au fost puși în incubatoare. Pentru că s-au născut la numai 27 de săptămâni, cei doi copii nu puteau să respire singuri.

Pentru că ambii copii erau încă foarte slăbiți după câteva săptămâni de la naștere, mama lor a venit cu o cerere foarte interesantă: a solicitat ca gemenii să fie puși în același incubator.

Gemenii Austin și Ava s-au îmbrățișat imediat ce au fost puși împreună, iar din acel moment starea lor s-a îmbunătățit.

Nu există nicio explicație științifică pentru această minune. În rândul părinților de gemeni această întâmplare este numită „îmbrăţişarea salvatoare”…

Aceasta „îmbrăţişare salvatoare” este cunoscută încă din anul 1995 când alți gemeni se aflau într-o situație critică, iar o asistentă a venit cu ideea genială de a-i pune în același incubator și imediat starea copiilor s-a îmbunătățit.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news