HomeStiri Mondene Doinița Oancea, despre problemele financiare pe care le-a avut: „N-am cerut, că îmi era ruşine”

Doinița Oancea, despre problemele financiare pe care le-a avut: „N-am cerut, că îmi era ruşine”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 823 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Doinita-Oancea-despre-problemele-financiare-pe-care-le-a-avut-„N-am-cerut-ca-imi-era-rusine”.jpeg

Deși în prezent Doinița Oancea este o femeie de afaceri și actriță cunoscută, puține persoane știu despre perioada dificilă din punct de vedere financiar prin care a trecut pe când era adolescentă.

Doinita Oancea, despre problemele financiare pe care le-a avut „N-am cerut, ca imi era rusine” in Stiri Mondene

Atunci când avea 16-17 ani, Doinița Oancea avea o situație modestă acasă, părinții săi nu își permiteau să îi ofere prea des bani de buzunar. De curând, aceasta a povestit pe pagina sa de Facebook despre problemele financiare cu care s-a confruntat, faptul că îi era extrem de rușine să ceară bani apropiaților, dar și cum o prietenă bună a ajutat-o financiar atunci când a avut nevoie cel mai mult. Doinița Oancea a dorit să îi mulțumească în mod public acelei bune prietene, prin intermediul postării respective.

„Când eram eu pe la liceu… poate a X-a sau a XI-a, nu aveam bani! Tati și Mama nu prea îmi dădeau, din mai multe motive pe care le înțeleg acum! Mă mai descurcam eu, că eram smart.

Dar fix de ziua ei… Îmi doream să îi cumpăr un trandafir, iar banii pe care îi avusesem

îi cheltuisem pe prostii! Nu o să uit ziua aia când mi-am luat inima în dinți și am sunat la nişte rude apropiate să cer bani pentru o floare. Refuzul lor diplomat mi-a crăpat inima în nişte bucăţele atunci. Un sentiment de «singura pe lume», care e groaznic”, a scris Doinița Oancea.

„La liceu, aveam câteva prietene, dar n-am cerut că îmi era ruşine (nici acum nu prea cer)! Din vorbă în vorbă, Ana Maria, lejer, a zis că îmi aduce ea a doua zi şi că ne descurcăm noi!  WELL, această postare este pentru tine!

Poate că pe parcursul prieteniei noastre or fi fost multe gesturi frumoase, altele, mai puţin, dar pe ăsta nu o să îl uit niciodată!”, a mai scris aceasta…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed