HomeStiri Mondene Doiniţa Oancea, dezvăluiri

Doiniţa Oancea, dezvăluiri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 959 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/Doini__a_Oancea11.jpg

După ce la sfârşitul anului 2014, actriţa Doiniţa Oancea se despărţea de iubitul său, Ionuţ Ghenu, cu care avusese o relaţie de şase ani, din diverse motive speculate, aceasta a decis în sfârşit să vorbească despre starea sa sentimentală.

Doini__a_Oancea1

Deşi a trecut destul de mult de la acea despărţire, Doiniţa pare să fi depăşit cu greu acest moment din viaţa sa. Cu ajutorul muncii, pare să îi fi fost un pic mai uşor să treacă peste acest obstacol.

„Tot ce am făcut anul ăsta profesional m-a ajutat din punct de vedere sentimental. M-am reparat aşa, pas cu pas. Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Tot timpul când ni se întâmplă ceva în viaţă ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu. Tot ce mi se întâmplă în viaţă e ca să cresc şi ca să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv, e foarte greu.

Am slăbit mult (…). A fost o perioadă în care nu am mai înţeles nimic şi am renunţat să îl mai întreb pe Dumnezeu de ce. La un moment dat nu mai suportam. Când îmi suna telefonul îmi bătea inima ca la balamuc. Voiam să dispar, numai voiam presă, nu mai voiam telefon, nu mai voiam nimic. Proiectul Ferma vedetelor a venit de nicăieri. Nu m-au interesat banii. Aşa a vrut Dumnezeu.

Nu o să lupt niciodată pentru dragoste, nu o să o caut. Lucrurile vin de la sine”, a relatat Doiniţa Oancea, în cadrul unui interviu acordat unui site dedicat mireselor.

Sursa photo: ziaremondene.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed