HomeStiri Doinița Oancea, noi declarații despre Lora și Ionuț Ghenu, fostul ei iubit

Doinița Oancea, noi declarații despre Lora și Ionuț Ghenu, fostul ei iubit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views 3 minute timp de citit

Lora și Doinița Oancea nu își vorbesc de aproximativ cinci ani, după ce actrița a acuzat-o pe artistă că a despărțit-o de Ionuț Ghenu, actualul logodnic al Lorei. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Doinița a spus că nu mai are sentimente pentru niciunul dintre ei.

„I-aș salva pe amândoi, aș salva bărbatul, ca să ducem specia mai departe. Nu am nimic personal cu absolut niciunul dintre ei. Să fie sănătoși amândoi, să-și trăiască viața, nu mă mai interesează”, a spus actrița în cadrul unei emisiuni televizate.

12„Când am început să vorbim mai mult (n.r. – Lora şi Ghenu), era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era.

13Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

14Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune, a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut. Eu, atunci, eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed