Home Stiri Doinița Oancea, primele declarații despre iubit și sarcină

Doinița Oancea, primele declarații despre iubit și sarcină

autor Negriu Elena
84 vizualizari
loading...

Doinița Oancea, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai frumoase actrițe din showbizul românesc. Cel mai recent rol al acesteia a fost în serialul Fructul Oprit, urmând ca din toamnă să dea viață unui alt personaj, de data aceasta în serialul Sacrificiul.

Doinița Oancea a detaliat în cadrul unui interviu pentru ciao.ro ce anume a însemnat Fructul Oprit pentru ea și la ce se pot aștepta fanii săi de la Sacrificiul. „Orice serial în care joc este pentru mine o mare bucurie. Pentru că mie îmi face plăcere să joc. Este meseria mea de suflet. Și în momentul în care accept să joc într-unul înseamnă că merg acolo cu tot sufletul. Așa a fost și cu «Fructul Oprit»! Faptul că a avut succes și serialul, și personajul meu, a venit ca un plus peste bucuria mea!”, a spus Doinița Oancea.  „Din toamnă va începe pe Antenă «Sacrificiul», un nou serial produs de Ruxandra Ion care, cred eu, că va fi o surpriză plăcută pentru telespectatori. Eu o interpretez pe Narcisa, o fată căsătorită… cu o dramă personală despre care nu vreau să vă dezvălui mai multe. Aș spune doar că e puțin mai aspră decât au fost celelalte personaje care mi s-au dat până acum”, a adăugat frumoasa brunetă.

Actrița a vorbit despre cum se împarte între viața de familie și profesie și a făcut totodată primele declarații despre iubitul său. „Nu știu să explic. Fac asta de atât de mult timp încât mi se pare că așa cum fac… e bine și normal. Ai mei mă înțeleg și mă susțin. Ne vedem zilnic. Rareori sunt zile în care spun «Nu urc la voi că nu mai pot»… Zic că sunt pe linia de plutire”, a mărturisit aceasta. „Suntem de aproape patru ani. L-am cunoscut într-un proiect de televiziune. Inițial nu m-am uitat la el ca la un potențial iubit, dar îmi plăcea tare mult cheful lui de viață, bună dispoziția și în mod special caracterul și bunătatea care îi răzbătea prin toți porii. După ceva timp… câteva luni, am început să ieșim… și cam asta a fost. Suntem tot împreună… sunt sigură că i-a fost greu cu mine la început, dar a rezistat și uite că astăzi suntem împreună și fericiți, zicem noi”, a mai spus Doinița Oancea.

Aceasta nu știe însă când va face marele pas și își va uni destinul cu iubitul ei: „Asta nu știu eu, știe Dumnezeu ce va fi”. Doinița Oancea a vorbit și despre sarcină, mai exact, când anume consideră că va fi momentul oportun pentru a deveni mamă. „Aici e o problemă. Mămică mă văd, iubesc copiii foarte mult însă pregătită nu știu dacă o să mă simt vreodată. Sunt genul care își pune prea multe întrebări, își face prea multe griji. Un copil nu e o jucărie, e O VIAȚĂ  pentru care ești mega răspunzător în perioada de formare. Mă uit în jur, la generațiile mici și mă sperii… cum aș putea să îmi feresc eu copilul de toate nenorocirile pe care la văd???”, a explicat aceasta…

Sursa: ciao.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!