Home Stiri Doinița Oancea s-a logodit în secret. Când a primit inelul

Doinița Oancea s-a logodit în secret. Când a primit inelul

autor Elena Yvette
508 views 2 minute timp de citit

Doinița Oancea a primit cadou inelul mult dorit chiar înainte de ziua ei de naștere. Cu toate acestea, vedeta a lăsat multe semne de întrebare când a împărtășit momentul cu prietenii virtuali.

doinita-oancea-s-logodit-secret-cand-primit-inelul

Vedeta și-a aniversat de curând ziua de naștere. Prietenii i-au organizat o petrecere surpriză, despre care ea nu a bănuit nimic și toată lumea s-a distrat pe cinste. De departe, cel mai controversat cadou primit de Doinița Oancea este un inel, a cărui semnificație nu a fost însă deslușită.

Vedeta a povestit că a intrat în posesia neașteptatului cadou cu două zile înainte de a-și sărbători aniversarea și a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi vorba de o logodnă. Cu toate acestea, numele bărbatului care a cumpărat inelul a rămas necunoscut fanilor.

„Am acest inel, pe care l-am primit cadou, cu două zile înainte de ziua mea de naştere. Nu e de logodnă, dar ar putea să fie. E de la un băiat. L-am pus pe degetul pe care port toate inelele, pe inelar. Am avut parte de o petrecere surpriză. Prietenii mi-au cântat la mulţi ani la 12 noaptea. Am primit primul tort din cartofi prăjiţi, burgeri şi sos de maioneză. Se mai pun pe mine, dar… stau liniştită două-trei zile şi gata. După ce am stat toată ziua la atelier, am primit un telefon de la o prietenă, că are nevoie de ceva, era ceva grav. Am fugit acolo. Nu am bănuit nimic, jur. Erau toţi acolo”, a povestit Doiniţa Oancea…

În ultima perioadă, s-a zvonit că Doinița Oancea ar avea o relație cu Augustin Viziru, dar nici acest mister nu a fost deslușit, vedeta lăsând loc de interpretări. „Până acum ne-am certat și n-am tras nicio concluzie! Deci, spuneți voi, care e mai simpatic dintre noi??!”, a scris Doinița Oancea pe contul ei de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies