HomeStiri Mondene Doliu în familia lui Pavel Stratan. S-a stins din viață mult prea devreme

Doliu în familia lui Pavel Stratan. S-a stins din viață mult prea devreme

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 977 views
Doliu-în-familia-lui-Pavel-Stratan.-S-a-stins-din-viață-mult-prea-devreme in Stiri Mondene

Fratele lui Pavel Stratan s-a stins din viață în decursul zilei de astăzi. Motivele decesului nu sunt încă cunoscute cu exactitate de autorități, dar se vorbește despre un atac de cord.

Doliu în familia lui Pavel Stratan. S-a stins din viață mult prea devreme

Ziua de 8 februarie va fi una neagră pentru totdeauna pentru familia Stratan. Fratele lui Pavel Stratan s-a stins din viață pe neașteptate în decursul zilei de astăzi. Nelu a fost găsit decedat în locuința sa la doar 51 de ani, pe corpul său nefiind găsite urme de violență.

Ipoteza cea mai plauzibilă care este luată în considerare în aceste momente este un atac de cord, mai ales că artistul s-a plâns în ultima perioadă că ar avea probleme cu inima. Trupul neînsuflețit a fost descoperit la prânz, în jurul orei 14.00.

„Poliția a fost sunată la ora 14.00. Nelu Stratan a fost găsit mort în antreu. Acesta a fost găsit de către prietenul lui. Pe corpul lui Stratan nu au fost identificate semne de moarte violentă. Prietenul victimei a declarat oamenilor legii că în ultima perioadă acesta spunea că are probleme cu inima”, a declarat Natalia Stati.

Doliu în familia lui Pavel Stratan. S-a stins din viață mult prea devreme1

Unchiul Cleopatrei Stratan, Nelu, era cunoscut ca interpret și producător de muzică folk și rock, fiind fratele mai mare al lui Pavel Stratan. Era recunoscut pentru munca sa în Republica Moldova, întrucât a lansat trei albume și a colaborat cu numeroși artiști. Apogeul carierei sale a fost în anul 2003, când a lansat piesa „Ultima noapte”, care a fost catalogată drept hitul anului 2005…

În România însă el nu a fost atât de renumit precum Cleopatra și tatăl său. Cea mai cunoscută piesă a sa cântată în țara noastră este „Zai, zai”, cu care și-a făcut debutul în industria muzicală românească și care a avut la acel moment un videoclip de succes. Nelu s-a dedicat mereu acestei arte, a muzicii, înainte de a fi solist el lucrând într-un studio în care se înregistrau casete.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed