Home Stiri Donald Trump a reacționat la criticile aduse de actrița Meryl Streep

Donald Trump a reacționat la criticile aduse de actrița Meryl Streep

autor Elena Yvette
173 vizualizari

După ce Meryl Streep l-a criticat pe viitorul președinte al SUA în cadrul discursului susținut în cadrul galei Globurile de Aur 2017, Donald Trump a răspuns acuzelor. Conform The Independent, acesta a numit-o „o partizană a lui Hillary”.
Donald Trump a reacționat la criticile aduse de actrița Meryl Streep
Președintele ales al SUA, care va fi investit în funcție pe 20 ianuarie, a declarat într-un interviu pentru publicația The New York Times, că nu a urmărit discursul actriței americane Meryl Streep și că nu se declară „deloc surprins” de faptul că nu este simpatizat de „oamenii liberali din lumea filmului”. Ba mai mult, acesta și-a dovedit și cu această ocazie impulsivitatea și a numit-o fără nicio reținere „o partizană a lui Hillary”.

Meryl Streep a primit în cadrul galei Globurile de Aur de anul acesta trofeul „Cecil B. DeMille” pentru întreaga sa carieră. În timpul discursului care nu a durat mai mult de șase minute, l-a criticat pe Donald Trump, fără a-i pronunța direct numele. Actrița americană a condamnat glumele pe care președintele ales al SUA le-a făcut în public la adresa unui reporter cu handicap și a susținut despre republican că acesta are adesea „instinctual de a umili”.

„Mi-a frânt inima atunci când am văzut așa ceva și încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viața reală”, a adăugat Meryl Streep referitor la ieșirea lui Donald Trump.

Actrița americană a subliniat și faptul că violența nu rezolvă problemele, ci provoacă și mai multă violență. „Impertinența invită la impertinență. Violența incită violență. Atunci când oamenii puternici se folosesc de funcțiile lor pentru a-i intimida și brutaliza pe ceilalți, cu toții avem de pierdut”, a concluzionat aceasta…

Cu aceste cuvinte, Meryl Streep a reușit să-și impresioneze colegii de breaslă, care nu au rămas indiferenți la acest incident. În timp ce actrița Kerry Washington a lăcrimat în timpul discursului, Julianne Moore a postat un mesaj pe Twitter după gală, unde i-a mulțumit lui Meryl Streep pentru curajul său, reluând chiar și câteva propoziții rostite de aceasta.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies