HomeStiri Mondene Donald Trump a stârnit panică printre vedetele de la Hollywood! „Este o zi ruşinoasă, lăsăm un tiran să ne dicteze cursul“!

Donald Trump a stârnit panică printre vedetele de la Hollywood! „Este o zi ruşinoasă, lăsăm un tiran să ne dicteze cursul“!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 816 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Trump.jpg

Victoria lui Donald Trump a stârnit reacții controversate din partea mai multor vedete. Acestea și-au arătat dezamăgirea după ce republicanul a învins-o pe Hillary în cursa prezidențială.

Republican U.S. presidential candidate Donald Trump delivers a foreign policy speech at the Mayflower Hotel in Washington, US April 27, 2016. REUTERS/Kevin Lamarque

Katy Perry, Madonna, Lady Gaga, Cher, Shakira, Ariana Grande şi Mick Jagger sunt doar câteva dintre vedetele ce au fost extrem de decepționate de cel care a fost ales președinte ale Statelor Unite. Au fost postate pe rețelele de socializare numeroase mesaje ce arătau dezamăgire și chiar panică la ideea că Trump va prelua biroul oval.

„Nu vă aşezaţi încă! Nu plângeţi. Luaţi atitudine! Nu suntem o naţiune care să lase ura să o conducă!“, „Vine Revoluţia!“, „Nu vom fi niciodată reduşi la tăcere“, a scris Katy Perry pe Twitter. Însă cântăreața a recunoscut că părinții ei au votat pentru Donald Trump. „Ce ţară minunată este aceasta care ne dă libertatea de a ne exprima părerile diferite, opiniile, speranţele şi temerile! În această seară, părinţii mei au votat pentru Trump. Dar ştiţi ce? Noi vom continua să stăm la aceeaşi masă de Ziua Recunoştinţei. Acesta este momentul în care trebuie să ne amintim că ne iubim părinţii şi copiii. Pot să dorm liniştită ştiind că cele două nepoate ale mele nu se vor considera niciodată altfel decât egale“.

Și Lady Gaga a rămas șocată de rezultatul alegerilor. „Spune o rugăciune, America!“, a scris cântăreața pe Twitter, iar mai apoi a organizat și un protest împotriva noului președinte.

646x404 (10)

„Un nou foc a fost aprins. Noi nu ne dăm bătuţi niciodată. Noi nu ne predăm niciodată“, a postat Madonna. Iar Cher a mărturisit că este îngrozită. „Mă simt de parcă trec printr-un deces în familie. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Brexit-ul. Eram în Londra şi am văzut acest lucru întâmplându-se şi am încercat să le spun oamenilor că este acelaşi lucru. Trump este Brexit. Şi este cel mai ciudat lucru. De-a lungul vieţii mele au fost schimbaţi 12 preşedinţi, dar nu am văzut unul ca el şi înţeleg de ce lumea este îngrozită că va fi Preşedintele Statelor Unite“, a declarat artista.

Mick Jagger a postat următorul mesaj: „Tocmai ce am văzut ştirile. Poate mă vor chema la inaugurare să cânt piesa „You Can’t Always Get What You Want“ (trad. – nu poţi avea mereu tot ce-ţi doreşti). Shakira i-a îndemnat pe oameni să meargă la vot și și-a arătat susținerea pentru Hillary: „Alegeţi speranţa. Alegeţi speranţa. Alegeţi SPERANŢA! Sunt alături de Hillary“.

Ariana Grande: „Este absolut îngrozitor. Sunt în lacrimi.“

Lily Allen: „Astăzi este despre furie şi dezamăgire. Mâine ne vom lua ţara înapoi“

Chris Evans, actor: „Este o noapte ruşinoasă pentru America. Lăsăm un om care instigă la ură să conducă statul nostru minunat. Lăsăm un tiran să ne dicteze cursul. Sunt devastat.“

Kunal Nayyar, actor („The Big Bang Theory“): „Niciodată în cei 15 ani de când locuiesc în acestă ţară nu mi-a fost teamă cu felul în care arăt. #imigrant“

Jessica Chastain, actriţă („Marţianul“, „Interstellar“): „Partea bună este că de acum înainte nu ne mai putem preface că suntem împotriva rasismului şi a sexismului. Întrebarea este, ce facem acum?“

Mandy Moore, actriţă: „Simt că îmi ies din minţi în acest moment. Nu pot să cred ce se întâmplă.“

Shailene Woodley, actriţă: „Revoluţia este aici“.

Paris Jackson: „Îmi este cu adevărat foarte teamă pentru toate femeile, membrii comunităţii LGBTQ şi imigranţi. Faptul că cei mai mulţi dintre noi nu se mai simt în siguranţă este mai mult decât îngrijorător.“

https://twitter.com/ParisJackson/status/796253822268030976?ref_src=twsrc%5Etfw

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed