Home Stiri Dorian Popa a spus adevărul despre relația de iubire cu Alina Eremia

Dorian Popa a spus adevărul despre relația de iubire cu Alina Eremia

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2k views 2 minute timp de citit

Dorian Popa a vorbit, de curând, în cadrul unui interviu, despre presupusa poveste de dragoste dintre el și Alina Eremia, de pe vremea când jucau în serialul Pariu cu viața.

Serialul respectiv și, implicit, trupa Lala Band au fost rampa de lansare atât pentru Dorian Popa, cât și pentru Alina Eremia.

La vremea respectivă, fanii erau convinși că între cei doi era mai mult decât o relație de amiciție și colegialitate, datorită faptului că aveau o chimie extraordinară și păreau extrem de credibili ca iubiți.

După mulți ani în care au existat tot felul de zvonuri în legătură cu natura relației celor doi, artistul a dat cărțile pe față.

Dorian Popa a explicat cum au stat, cu adevărat, lucrurile între el și partenera lui din serialul Pariu cu viața.

„Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat.

Însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri.

Și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a precizat Dorian Popa pentru VIVA!.

Acesta a menționat și faptul că erau foarte tineri atunci când jucau împreună și nu au dorit să își pună în pericol carierele ce tocmai se formau.

Cei doi nu aveau certitudinea că o eventuală relație de iubire nu le-ar fi afectat modul în care își interpretau rolurile, astfel că au decis să aibă o relație strict de natură profesională.

„Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă (aveam doar 21 de ani), că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a mai spus Dorian Popa pentru VIVA!

Surse: viva.ro, wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies