Home Stiri Dorian Popa – de la Pariu cu viața la Hatz

Dorian Popa – de la Pariu cu viața la Hatz

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2k views 6 minute timp de citit
Dorian Popa

Dorian Popa a cunoscut succesul odată cu apariția serialului Pariu cu viața

Dorian Popa

Dorian Popa a lansat numeroase piese care au devenit ulterior hituri și l-au propulsat printre cei mai de succes artiști ai momentului. Iată de unde a plecat Dorian Popa și cum a ajuns să atingă succesul la o vârstă destul de fragedă!

Biografie – Dorian Popa

Dorian Popa s-a născut pe 7 august, în anul 1988, la Constanța. Clasele I – IV le-a făcut la secția de Arte, arătând de mic un potențial artistic promițător. A urmat Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța și a fost masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing, în cadrul ASE, specializarea Contabilitate. Dorian Popa a cunoscut succesul încă de pe vremea când era doar un puști.

Debutul și succesul lui Dorian Popa

Ca mulți alți colegi de-ai lui, Dorian Popa a cunoscut succesul odată cu unul dintre rolurile principale în serialul Pariu cu viața ( 2011 ), difuzat de programul de televiziune PRO TV. Dorian Popa a interpretat personajul lui Andrei, un băiat de liceu rebel, care se îndrăgostește iremediabil de colega lui, Ioana (Alina Eremia). Dorian Popa iubește și muzica, atât în serial, cât și în viața reală. Prin intermediul serialului, el va face parte și din trupa de muzică Lala Band, alături de colegii de filmări. Succesul formației trece rapid de granițele serialului, iar în scurt timp, Dorian Popa împreună cu restul componenților trupei, ajung să aibă turnee naționale în aproape toate orașele țării. Succesul formației și al pieselor interpretate de grup a fost unul neașteptat. Absolut toate concertele susținute i-au avut în prim-plan pe Dorian Popa și Alina Eremia, protagoniștii serialului.

Cariera de actor, compozitor și cântăreț începe să se contureze frumos pentru Dorian Popa, iar succesul pe planul individual, după terminarea serialului și destrămarea formației, nu întârzie să apară. În anul 2014, Dorian Popa reușește să pună mână pe premiul Bărbat de succes al anului 2014, oferit în cadrul galei Celebrity Awards.

Încă de la apariția în serial, Dorian Popa a fost apreciat și pentru fizicul de invidiat și a fost considerat unul dintre cei mai sexy actori ai producției. Având talent muzical și aspect atrăgător, era de așteptat că Dorian Popa va trece la următorul nivel și se va axa în totalitate pe cariera muzicală. Practic, transformarea sa pe planul fizic a început odată cu rolul din Pariu cu viața, pentru care trebuia să mai slăbească. Așadar, a început să meargă la sală și să adopte un regim alimentar mai strict. De atunci, a adoptat acest stil de viață sănătos pe care îl respectă până în ziua de astăzi.

În cariera solo, Dorian Popa a avut numeroase colaborări cu alți cântăreți consacrați, cum ar fi Corina, Ruby sau Liviu Teodorescu – fostul coleg de serial și trupă. Piesele respective s-au bucurat de un succes rapid și au fost extrem de promovate și difuzate pe posturile de radio și pe posturile TV din țară.

Piesa Nimeni altcineva, în colaborare cu Corina, s-a clasat, în anul apariției, 2014, pe locul al 13-lea în topul celor mai difuzate melodii din România.

Cel mai recent single al lui Dorian Popa, este Vinovat, pentru care a colaborat cu Nicole Cherry. Piesa a fost foarte bine primită de public, iar vizualizările de pe YouTube au întrecut așteptările tuturor.

De-a lungul timpului, a apărut și pe coperțile a numeroase reviste, precum TV Mania, TV Satelit sau Men’s Health.

Viața sentimentală a lui Dorian Popa

Deși este foarte discret când vine vorba de viața personală, totuși Dorian Popa a fost asociat cu numeroase femei de-a lungul timpului. Pe vremea când juca în Pariu cu viața, mult timp au existat zvonuri cum că ar avea o relație cu colega de platou, Alina Eremia, însă acest lucru s-a dovedit fals, într-un final.

Surprinzător sau nu, cel mai probabil prima dragoste a lui Dorian Popa și viceversa a fost cântăreața Alexandra Stan, care a și recunoscut în 2014 că Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o vreodată. La vremea respectivă, el filma pentru serial și, aparent, avea o relație cu frumoasa blondă. Însă lucrurile nu au mers prea mult între ei, Dorian Popa având pe atunci reputație de „gagicar”.

Dorian Popa a avut o relație asumată și recunoscută public și cu Ana Baniciu, fiica cântărețului Mircea Baniciu. Cei doi s-au cunoscut și s-au plăcut în timpul filmărilor unui alt serial românesc de succes, și anume O nouă viață. Însă, nici această relație nu a durat prea mult, iar cei doi s-au despărțit discret.

În prezent, de mai bine de trei ani, Dorian Popa este îndrăgostit lulea de Claudia Iosif, o brunetă superbă și focoasă. Ea este mai mare cu cinci ani decât el însă vârsta cu siguranță nu este o problemă între cei doi.

Frumoasa brunetă este designer vestimentar, ba chiar creează unele dintre hainele în care apare îmbrăcat Dorian Popa în unele clipuri și apariții publice. Sunt de mult timp împreună și se zvonește chiar că vor să treacă la un alt nivel și să adopte un copil. Însă, cei doi nu au de gând să oficializeze prea curând relația, fiindcă se simt bine așa cum sunt acum.

Dorian Popa cochetează și cu lumea afacerilor și chiar pusese bazele a două afaceri la un moment dat, dintre care una cu haine îndrăznețe. Pe planul profesional îi merge foarte bine, iar pe cel personal, la fel…

În prezent, Dorian Popa susține concerte prin toată țara și are un canal pe YouTube, unde este vlogger. El continuă să meargă la sală și să mănânce sănătos, alături de partenera de viață, iar cei doi reușesc să atragă privirile tuturor, atunci când se afișează împreună în public. Sunt frumoși, de succes și pare să nu le lipsească nimic.

Instagram Dorian Popa: https://www.instagram.com/eusuntdorian/

Dorian Popa Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSmrKgWDGSlTypALaD-tWhA

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies