HomeStiri Mondene Dorian Popa, despre operația suferită: „Nu-mi place să dramatizez…”

Dorian Popa, despre operația suferită: „Nu-mi place să dramatizez…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 952 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Dorian-Popa.jpg

Recent, Dorian Popa a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul gâtului. Mai exact, a suferit o operație după ce a fost diagnosticat cu amigdalită cronică.

Dorian Popa in Stiri Mondene

Dorian Popa a făcut pe YouTube primele declarații în legătură cu simptomele și operația la care a fost supus, oferind și detalii în legătură cu sfaturile primite de la medicul care se ocupă de cazul său.

„E impropriu spus că e o durere, dar e o uscăciune în gât, aşa. Mă gândeam ce am păţit în gât, ca să mă gândesc ce simt ulterior. Domnul doctor mi-a făcut un gât a-ntâia şi că e posibil să nu mai fie nevoie să repet procedura, căci în hârtiuţele astea pe care le-am completat scrie că este posibil să fie necesar să repet procedura”, a povestit artistul.

„Însă domnul doctor mi-a spus că: «Măi, tu eşti artist şi ar fi bine să îţi păstrezi timbrul şi zona vocală, deci nu o să ne grăbim cu a doua intervenţie»”, a adăugat acesta.

Dorian Popa a vorbit și despre regimul alimentar pe care este nevoit să îl respecte în această perioadă: „Două zile nu am voie să mănânc sărat, până după weekend e recomandat să mănânc cât mai moale, cât mai păstos, să nu râcâi zona şi, mare atenţie, oamenii care staţi în jurul meu, ştiţi vorba aia cu damful? S-ar putea să am un mic damf în guriţă, mi s-a recomandat să mestec cât mai multă gumă. Aşa că o să stăm aşa zilele astea”.

În urmă cu câteva zile, în cadrul unei emisiuni TV, Dorian Popa a făcut public faptul că este posibil ca problema sa de sănătate să fi fost agravată de suplimentele alimentare pe care le-a luat ani la rândul pentru întreținerea fizică, dar și că a moștenit amigdalita de la tatăl său.

„Nu-mi place să dramatizez. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta. Ce fac eu nu este o intervenție, durează 15 minute, care se face cu un laser și doar țin gura deschisă. Am o amigdalită cronică de la tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte! Amigdalele și omulețul… și cică sforăi de la asta”, a spus Dorian Popa…

„Medicul mi-a spus că nu este nevoie să operez nici deviația de sept, nici amigdalele. A tratat mulți artiști și să nu mă panichez. Intervenția este bine-venită, e ceva acolo la omuleț și la amigdale. Cam trei-patru zile nu pot mânca rece și nu pot merge la sală”, a conchis artistul în cadrul acelei emisiuni TV.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed