Home Stiri Dorian Popa este extrem de încântat ceea ce a reușit să realizeze. A devenit independent din punct de vedere energetic și se mândrește cu asta

Dorian Popa este extrem de încântat ceea ce a reușit să realizeze. A devenit independent din punct de vedere energetic și se mândrește cu asta

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 229 views 2 minute timp de citit
  • Dorian Popa este în culmea fericirii. A reușit ceea ce își dorea de mult
  • Artistul a reușit să devină independent din punct de vedere energetic
  • Investițiile constante pe care le-a făcut în locuință l-au adus în acest punct

Dorian Popa a făcut întotdeauna publice investițiile pe care le-a făcut în locuința sa, în imobilul care se află în Domnești și pe care îl expune în toate vlogurile de pe canalul său de YouTube, iar urmăritorii săi au apreciat întotdeauna transparența de care artistul a dat dovadă.

Investiție masivă pentru o casă a viitorului

Dorian Popa a declarat, în urmă cu puțin timp, faptul că acum, locuința sa a devenit 100% independentă din punct de vedere energetic, datorită investițiilor pe care le-a făcut în panourile fotovoltaice.

Artistul este extrem de mândru de această realizare, și le povestește urmăritorilor săi tot ce ar trebui să știe înainte de a lua o astfel de decizie pentru locuințele lor, dar și ceea ce l-a determinat să ia o astfel de decizie.

„Dau pe afară de fericire când mă gândesc că absolut toată proprietatea mea este, acum, independentă din punct de vedere energetic”

Deși recunoaște faptul că investiția a fost una extrem de consistentă, Dorian Popa știe faptul că aceasta se va amortiza în timp. El recunoaște că tot ceea ce a făcut va avea un impact pozitiv atât asupra buzunarului său, cât și al mediului înconjurător, pe care acesta este decis să îl protejeze cât de bine poate.

„Eu sunt cu inima, nu că plină, ci dau pe afară de fericire când mă gândesc că absolut toată proprietatea mea este, acum, independentă din punct de vedere energetic. Ce credeți, nu mai plătesc factura la curent, am dat și ditamai factura pe panouri, să nu mă înțelegeți greșit și nici nu vreau să induc treaba în eroare și să se gândească lumea că de ce n-am și eu panouri să nu mai plătesc factura. Până când te amortizezi, e altă poveste. Dar, ideea e că indiferent ce se va întâmpla cu prețul kw-ului, eu sunt acoperit. Am dat o dată banii și nu îi mai dau pe viitor în mod eșalonat, mă încântă fabulos de tare”, a povestit Dorian Popa în vlogul de pe canalul său de YouTube.

Dorian Popa a declarat, pentru SpyNews, faptul că investiția pe care a făcut-o a fost una mare, de 20.000 euro, asta după ce a primit anterior o factură uriașă, în valoare de 9.000 de lei…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies