Home Stiri Dorian Popa face marele anunț despre copil: „Poți să-mi spui…”

Dorian Popa face marele anunț despre copil: „Poți să-mi spui…”

autor Negriu Elena
757 views 2 minute timp de citit

Dorian Popa este în culmea fericirii deoarece familia sa se va mări cu încă un membru.

Îndrăgitul cântăreț a făcut, de curând, un anunț prin intermediul conturilor de socializare, iar fanii s-au grăbit să îl felicite.

Artistul a dezvăluit faptul că va deveni unchi. Fratele său, Ciprian, va avea o fetiță, iar Dorian abia așteaptă să se joace cu ea.

Cântărețul este atât de nerăbdător, încât a încărcat pe conturile sale de socializare ecografia pe care au primit-o părinții.

„1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu’ PoPa”, este mesajul pe care l-a scris pe Instagram Story Dorian Popa și pe care l-a postat alături de ecografie, în același timp felicitându-l pe fratele său.

De la o vreme, totul îi merge foarte bine lui Dorian Popa pe planul personal.

În afară de faptul că va deveni unchi, acesta s-a mutat de curând într-o casă evaluată la 300.000 de euro.

„Hai că vă zic o informație super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă.

Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discounturi, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor, şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt trei etaje…

Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: «E greu să faci o casă!»”, a declarat Dorian în cadrul emisiunii Dimineața Blană de la Pro FM.

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies