Home Stiri Dorian Popa se ceartă cu un vecin de bloc? Ce a făcut artistul și de ce a fost cineva deranjat de asta

Dorian Popa se ceartă cu un vecin de bloc? Ce a făcut artistul și de ce a fost cineva deranjat de asta

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 467 views 3 minute timp de citit
  • Dorian Popa – a vrut să facă bine și a fost certat

  • De ce s-a certat Dorian Popa cu un vecin?

  • A vrut să facă un bine și a făcut mai mult rău

Dorian Popa a devenit foarte pasionat de investițiile imobiliare, și pe lângă proiectul de amploare din Domnești, acolo unde construiește un cartier de case, chiar lângă locuința lui, vedeta mai deține și în oraș o garsonieră, pe care o închiriază în regim hotelier.

Ce a iscat o ceartă cu un vecin?

Dorian Popa vorbește pe o rețea de socializare despre ceea ce s-a întâmplat în blocul în care acesta deține o garsonieră.

Vedeta a scos în evidență faptul că binele pe care l-a făcut nu a fost privit cu ochi buni de către un vecin, care a ținut să îl certe.

„Nu știi cum e cu românul? Aveam o oarecare obligație, probabil și ei au simțit acest lucru, pe care l-au și speculat. Este scara blocului în care eu am garsoniera, pe care eu acum o închiriez în regim hotelier. Nu mi-aș fi permis să îmi aștept clienții în starea deplorabilă în care se afla bloculețul nostru din sectorul 3, care tot își dorește să fie și el renovat de câțiva ani. Se pare că e ceva aproape imposibil de reușit … Am zis că dacă nu reabilitează cine trebuie, reabilitez eu. Am reabilitat scara și am avut un comentariu de genul: ”Dar nu puteai să pui și tu un iluminator acolo, sus?” Eu mă simt foarte bine, eu sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot să renovez o scară. În rest, ăștia sunt oamenii și așa or să fie toată viața.”, a povestit Dorian Popa pe o rețea de socializare.

Dorian Popa a investit 500.000 euro în complexul rezidențial pe care îl construiește

Dorian Popa a vorbit deschis despre investiția pe care o face în momentul de față, în cartierul de locuințe din Domnești.

„Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro. Atât am investit până acum în Hâtz Residence, ce am lucrat la căsuțe și terenuri, dar este investiție de prima mână, casele ies supercalitativ, iar noi suntem extrem de fericiți de ceea ce oferim și mai ales de ce vom oferi viitorilor clienți Hâtz Residence. Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni de business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a mai povestit Dorian Popa.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies