Home Stiri Doru Todoruț și-a găsit aleasa. Iată ce frumoasă este viitoarea lui soție!

Doru Todoruț și-a găsit aleasa. Iată ce frumoasă este viitoarea lui soție!

autor Negriu Elena
1k views 3 minute timp de citit

Doru Todoruț, în vârstă de 42 de ani, membru al trupei Deepcentral, a fost căsătorit cinci ani cu o altă femeie, Rocsana Daliana, cu care are trei fete (una de nouă ani și gemene de șase ani), iar la sfârșitul anului 2013, drumurile lor s-au separat, cei doi ajungând la concluzia că nu se mai poate salva căsnicia lor, divorțul fiind iminent.

Cântărețul a reușit să treacă însă peste acea etapă extrem de dificilă din viața lui, cunoscând-o ulterior pe soprana Irina Baianț, cea alături de care vrea să își construiască viitorul.

„Ne transformăm şi evoluăm. Cel de lângă noi apare într-un context care se dezvoltă, nu este static. Femeia care vine lângă mine, cumva ar trebui să aibă inteligenţa anticipativă… Să se gândească, să tragă o concluzie, să vadă dacă îi place ceea ce trăieşte lângă mine. Văd că Irina aşa a făcut. Ea e soprană. Are evenimente în afara ţării. Avem viaţă profesională destul de intensă.

O seară ca asta face să ne lăsăm lucrurile deoparte să venim pentru prieteni. (…) Fetele mele o apreciază, aşa cum şi ea ţine foarte mult la ele. Există o relaţie foarte frumoasă între ele. Ele o admiră mult. Copilul apare pe fondul unei stabilităţi şi al unui nivel foarte ridicat de emoţii, sentimente. Va veni un moment în care vom vedea dacă e da sau nu”, spunea Doru Todoruț acum ceva timp în cadrul unei emisiuni TV.

„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, a mai spus cântărețul.

Recent, acesta și iubita lui au fost invitați în cadrul unei alte emisiuni TV, unde au dezvăluit faptul că sunt, oarecum, ca și logodiți.

„Nu a fost, efectiv, o cerere. A fost un gest drăguţ, romantic, care pentru mine a însemnat foarte mult. A venit din suflet. Noi luăm lucrurile foarte natural. Când l-am acceptat, am spus «Da!». Noi suntem foarte buni prieteni, aşa a început relaţia noastră. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. (…) Copiii lui sunt minunați. Nu o să fiu mamă pentru ei, ci o prietenă”, a spus Irina Baianț.

Doru Todoruț nu a fost pe deplin mulțumit de răspunsul Irinei și a simțit nevoia să evidențieze faptul că este cazul să mai insiste cu cererea în căsătorie…

„Am înţeles, tre’ să mai insistăm (n.r.: în privința cererii în căsătorie)”, a spus artistul.

Sursă: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies