Home Stiri Dosarul Oanei Zăvoranu a ajuns la DNA

Dosarul Oanei Zăvoranu a ajuns la DNA

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 629 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câțiva ani, Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică medicală privată și a decis ca administratorul ei să fie un doctor. Potrivit declarațiilor sale, acesta i-ar fi furat 800.000 de euro, iar acuzatul a depus o plângere penală pentru șantaj atât Oanei, cât și avocatului acesteia.

Conform celor de la cancan.ro, pentru că și avocatul este acuzat de șantaj, infracțiunea a ajuns la procurorii Direcției Naționale Anticorupție, deoarece ei sunt cei care se ocupă de cazurile de acest tip.

După ce Oana Zăvoranu l-a acuzat de furt, medicul s-a apărat, spunând că, de fapt, el a fost șantajat. „S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, când mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani, la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio când doctoraşul se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară pentru că a ciordit, pe româneşte”, a spus actrița în cadrul unei emisiuni difuzate la România TV.

„Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări aduse de către Oana Zăvoranu”, a declarat Ioana Mateș, avocata doctorului, pentru același post de televiziune, relatează cancan.ro.

„Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică… A ajuns să spună, la un moment dat, că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui”, a mai spus Oana, relatează sursa menționată anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies