Home ARTICOLE MARI STANGA Dovada că Bianca Drăguşanu și Tania Budi au fost prietene

Dovada că Bianca Drăguşanu și Tania Budi au fost prietene

autor Elena Yvette
230 vizualizari

Psihologul Biancăi Drăgușanu, Veronica A. Cara, a declarat ca Tania Budi ii dadea mesaje cand Adrian Cristea era in cluburi si dansa cu alte fete.

„Bianca îmi spunea că Tania îi trimite sms-uri în care îi spunea că Adi e în club cu unele şi că se îmbrățișează, că şi se linge cu toate alea pe acolo”, a declarat Veronica.

„Nu am venit să dau detalii sau să mă explic. Mă uit în faţă unde am prezentul şi viitorul meu. Adrian Cristea şi Tania Budi fac parte din trecutul meu. Nu m-am simţit abandonată. Este cazul să vorbim despre realitate şi despre minciuni”, a spus Bianca.

„Noi două am fost prietene. M-a invitat odată să dorm la ea şi mi-a povestit despre o aventură de-a lui Adi cu o prietenă de-a ei. Tania ştia că relaţia mea cu Adi este ok. La o săptămână a aflat că sunt la mare şi m-a chemat la ea în club că e un concert. Îmi spunea «baby» şi mie. Din punctul meu de vedere, nu cred că eram doar nişte cunoştinţe. În momentul în care eram cu Adrian, el avea toată libertatea. Putea să meargă în club cu prietenii să se distreze. Văzându-l doamna Tania în club pe iubitul meu, mă informa: «Baby, vezi că iubitul tău e penibil, se agăţa de toate». Eu îi spuneam lui Adi ce mesaje primeam de la ea, şi el îmi spune: «Ce, tu crezi pe toată lumea?»”, a spus Bianca…

„Tania este o doamnă care ştie ce vrea, are 44 de ani. Are o relevanţă vârsta ei, are o experienţă, avem multe de învăţat de la ea. Putem învăţa cum să controlăm bărbaţii, cum să ne înşelăm prietenele şi cum să ne pretindem distinse doamne”.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies