HomeStiri Mondene Dragoș Bucur a vrut să devină gunoier

Dragoș Bucur a vrut să devină gunoier

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 800 views
Dragoș Bucur a vrut să devină gunoier in Stiri Mondene

Dragoș Bucur se numără printre jurații emisiunii „Românii au talent”. Acesta este o fire foarte atentă cu lucrurile pe care le spune despre propria persoană, motiv pentru care foarte puține amănunte se știu despre el.

Dragoș Bucur a vrut să devină gunoier in Stiri MondeneConform celor de la cancan.ro, deși, în prezent, acesta este un actor foarte apreciat, în urmă cu mai mulți ani, planurile din punct de vedere profesional ale acestuia erau cu totul și cu totul diferite. Mai exact, pentru o perioadă de timp, acesta și-a dorit să fie gunoier, deoarece era impresionat de modul în care oamenii stau „agățați” de mașină.

Dragoș Bucur a vrut să devină gunoier in Stiri MondenePlanurile lui de viitor s-au schimbat în momentul în care acesta a întâlnit o fată de care s-a îndrăgostit. Deoarece își dorea să o impresioneze, Dragoș Bucur a decis să îi spună că vrea să se facă actor. Fără să-și dea seama, acela a fost momentul în care acesta și-a decis viitorul.

Dragoș Bucur vorbește despre postura de jurat la „Românii au talent”

„M-am cam plictisit, pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după prima zi se filmare.

Dragoș Bucur a vrut să devină gunoier in Stiri Mondene„Am venit cu oarecare teamă în proiectul acesta, pentru că nu sunt obișnuit cu filmări de platou, cu oameni în public și nici cu acest tip acesta de emisiune de talente. În emisiunea «Românii au talent», fiecare este așa cum simte și reacționează așa cum îi este firesc, nu e niciun scenariu în care fiecare jurat joacă un rol anume”, a mai declarat Dragoș Bucur pentru viva.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed