HomeStiri Mondene Dragos Bucur nu mai vrea sa apara la televizor. Iata ce anume l-a facut sa ia aceasta decizie brusca

Dragos Bucur nu mai vrea sa apara la televizor. Iata ce anume l-a facut sa ia aceasta decizie brusca

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 822 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/1Dragos-Bucur-nu-mai-vrea-sa-apara-la-televizor.-Iata-ce-anume-l-a-facut-sa-ia-aceasta-decizie-brusca.jpg

Unul dintre cei mai iubiți actori și prezentatori TV a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor.

1Dragos-Bucur-nu-mai-vrea-sa-apara-la-televizor.-Iata-ce-anume-l-a-facut-sa-ia-aceasta-decizie-brusca in Stiri Mondene

Dragoș Bucur suferă de mai bine de 15 ani de diabet și chiar dacă a învățat să trăiască cu această boală, actorul vede viața cu alți ochi.

Dragoș este dependent de insulină și de aceea are un stil de viață foarte echilibrat. Alimentația este și ea foarte cumpătată și tocmai din acest motiv actorul a solicitat condiții speciale de lucru.

„Eu, diabetic fiind (deși cred că uneori asta e doar o scuză), nu vreau să mai filmez pentru cine știe ce film american de clasa C sau D, pentru jumătate din onorariul unui figurant american, nu vreau să stau pe scaune de plastic așezate la doi metri de rulota actorilor străini, să mănânc mâncare rece pe brânci și să mă încălzesc noaptea un jurul unui radiator sau în rulota de costume. Eu vreau pauză de masă normală pentru a avea timp să îmi cântăresc hidrații și să îmi schimb insulina dacă e nevoie, eu vreau o rulotă pentru intimitate și odihnă între cadre, vreau over-time și respect”, spunea Dragoș Bucur.

Actorul vrea  renunțe definitiv la televiziune

Chiar dacă îi plăcea foarte mult ceea ce face în cadrul emisiunii „Visuri la cheie”, Dragoș Bucur a renunțat la televiziune din cauză că nu mai avea timp pentru prima sa pasiune – actoria…

„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit pentru stirilekanald.ro apropiaţi de-ai actorului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed