HomeStiri Mondene Drama din spatele zâmbetului Andreei Bănică

Drama din spatele zâmbetului Andreei Bănică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 775 views
Drama-din-spatele-zâmbetului-Andreei-Bănică-1 in Stiri Mondene

Andreea Bănică este o artistă mereu cu zâmbetul pe buze. Pare că nimeni şi nimic nu îi poate strica starea. Are o familie minunată, doi copii şi un soț care o divinizează.

Drama din spatele zâmbetului Andreei Bănică 1

Din păcate, în spatele zâmbetului se ascunde o drama despre care cântăreaţa nu a mai vorbit până acum. Şi-a pierdut ambii părinţi în urmă cu mulţi ani, dar nimic nu i-a stat în calea fericirii pe care şi-a dorit-o.

Invitată la o emisiune TV, Andreea Bănică a povestit cum şi-a pierdut cele mai dragi persoane.

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital, fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni de la Kanal D…

Drama din spatele zâmbetului Andreei Bănică

„Bunicul meu a murit la două-trei luni după ce a murit tata, a făcut atac cerebral. Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a pufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital”, a mai declarat Andreea Bănică.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed